Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire vágynak a bújós,ölelkezős stb férfira?
Figyelt kérdés
Aki nemcsak megd.gja őket,hanem szereti ölelgetni,símogatni stb..2023. ápr. 10. 18:23
1/23 anonim válasza:
Ha nem akar allandoan a nyakamon logni, akkor oke. Pl esti filmezesnel tok jo, de napkozben, ha bele vagyok temetkezve valamibe, akkor ne jojjon.
2/23 anonim válasza:
Ha a pasi egy szögletes állú, borostás, nagydumás, magabiztos macsó, akkor a nőcik elolvadnak már attól is, hogy nem csak kutyapózban kettyinti meg őket Mr. Chad. És bebeszélik maguknak, hogy "ah, milyen romantikus, bújós!"
Ha viszont egy átlagbandi vagy, akkor a nő legfeljebb elviseli a "nyálas" közeledésedet.
3/23 anonim válasza:
Adott nőtől függ, de általánosságban azt mondanám, hogy mértékkel jó, de túlzásba is lehet vinni
4/23 anonim válasza:
Én szeretem a bújós pasikat. A testiség fontos.
5/23 anonim válasza:
Ébredéskor,meg alvás előtt jó,de nyilvánosan nem szeretem.
6/23 anonim válasza:
A "nők" nem tudom, mennyire, én nagyon, ha nem olyan perverzesen csinálja.
7/23 anonim válasza:
Személy szerint (nyilván nem lehet általánosítani), nekem a szexen túli fizikai közelség (csókolózás, ölelkezés, összebújás és társaik) mindig is nagy igény volt számomra és szerencsére ezzel a párom is így van. Mindkettőnknek ez a legfőbb szeretetnyelve és enélkül nem is tudom elképzelni a kapcsolatunkat.
8/23 anonim válasza:
Én szeretem az ilyen bajos pasikat, férjem is ilyen. :)
Kettes te meg inkább ne nyilatkozz a "nőkről", miközben szemmel láthatóan fing fogalmad nincs róluk és akkor legközelebb talán nem fogsz ilyen szánalmas, megkeseredett alaknak tűnni.
9/23 A kérdező kommentje:
Nekem vagyok az a nyálas tipus,főleg szóba,viszont akivel most összejöttem lány nagyon cuki és imádom megölelni,meg a szexbe is olyan finomabban kezelem,utána mindig összebújunk és igényt érzek rá,hogy simogassam stb. Lehet,hogy szerelem kezd kialakulni. Mert nem minden nőhöz álltam így hozzá. És úgy tűnik vevő is a dologra.
2023. ápr. 10. 18:59
10/23 anonim válasza:
Ez tök jó, de így mi értelme a kérdésnek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!