Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nemrég megismertem egy lányt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég megismertem egy lányt. Most akkor vajon mit is szeretne ?

Figyelt kérdés

Első találkozón közös beszélgetésen kívül semmi sem történt. Szimpátia, közös hang egyből megvolt.

Találkozó után másnap egyből ő kezdeményezte a beszélgetést.

Jó pár hétre rá találkoztunk. Bulizni mentünk. Egész buliban együtt táncoltunk. Csókot viszont nem engedett. Következő talin lesmárolt és egész este szinte ez ment.

Folyamat mondogatta milyen jó pali vagyok. Viszont mindig mondja ugye milyen jó barátok vagyunk. Aztán pár napra rá találkozunk, hogy megbeszéljük, hogy barátok vagyunk. Nem tudtuk mert megint lesmárolt és igazából sehova nem jutottunk.

Most mit akar ?

Csak hülyít?

Vagy bejövök neki csak ő sem tudja még mit szeretne ?

2023. ápr. 10. 00:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ez beteg. valószínű csak szórakozik.
2023. ápr. 10. 01:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hagynám a fenébe.

Hogy miért? Ha akarna tőled valamit, akkor az egyértelmű lenne, és például ez a kérdés sem létezne.

Minden más esetben nem akar semmi komolyat, és ez a lényeg. Nem éri meg rajta többet filózni. Saját magadat kíméled meg a későbbiekben.

2023. ápr. 10. 01:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy idióta,aki szórakozik,és jót röhög rajtad, azonnal offolom az ilyet... szànalmas.
2023. ápr. 10. 05:33
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Barátság extrákkal. Vagy te vagy az első pasija, rajtad gyakorol.
2023. ápr. 10. 06:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak szórakozik veled. Lapát!
2023. ápr. 10. 07:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudja mit szeretne. Hogy az legyen amit ő akar. Amikor kellesz neki legyél, de tovább ne.
2023. ápr. 10. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak buli? Jozanul beszelgetes , seta, dugas nincs akkor abbol nem lesz kapcsolat.
2023. ápr. 12. 13:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Folyamat beszélgetés józanul és sétálás is volt/van.
2023. ápr. 12. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!