Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég megismertem egy lányt. Most akkor vajon mit is szeretne ?
Első találkozón közös beszélgetésen kívül semmi sem történt. Szimpátia, közös hang egyből megvolt.
Találkozó után másnap egyből ő kezdeményezte a beszélgetést.
Jó pár hétre rá találkoztunk. Bulizni mentünk. Egész buliban együtt táncoltunk. Csókot viszont nem engedett. Következő talin lesmárolt és egész este szinte ez ment.
Folyamat mondogatta milyen jó pali vagyok. Viszont mindig mondja ugye milyen jó barátok vagyunk. Aztán pár napra rá találkozunk, hogy megbeszéljük, hogy barátok vagyunk. Nem tudtuk mert megint lesmárolt és igazából sehova nem jutottunk.
Most mit akar ?
Csak hülyít?
Vagy bejövök neki csak ő sem tudja még mit szeretne ?
Én hagynám a fenébe.
Hogy miért? Ha akarna tőled valamit, akkor az egyértelmű lenne, és például ez a kérdés sem létezne.
Minden más esetben nem akar semmi komolyat, és ez a lényeg. Nem éri meg rajta többet filózni. Saját magadat kíméled meg a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!