Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt akivel jól meg vagyunk mondta hogy kedvel és hogy jó velem meg szeret velemlenni de nem tudja mit szeretne tőlem szerintem és tanácstalan vagyok. Valaki tud segíteni?
Annyit mondok,hogy a szerelem nem tudatos dolog. Hogy holnap szerelmes leszek és az is lesz az ember.
Definiálom neked szerintem milyen egy jó párkapcsolata kezdete. Találkozgattok akár "véletlenűl" is.Nem kell semmit erőltetni.Aztan egyszer csak azt veszitek észre,hogy jó együtt szerettek egymás társaságában lenni. Aztán a program programot szűl.Ott vagytok egymásnak amikor szükség van a másikra.
Mivel sérűlt a lány lelkileg ezért hosszabb úton kell bekúszni az életébe. De ezzel a ő már nem tud bìzni senkiben szöveggel nem nagyon kell foglalkozni. Ez csak egy sebesség korlátozó de nem behajtani tilos tábla.
Mutasd töretlenül, hogy kedveled!
Tényleg mindenkinek van ilyen időszaka, hogy "soha többé", aztán jobb esetben jön az, aki felülírja a múlt dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!