Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek csodás mesés insta, fb képei vannak, tényleg olyan szuper a magánéletük ?
Én is azt látom, hogy jellemzően azok posztolnak, akiknek "bizonyítási kényszerük" van.
Például taggelve, kajafotózva szétposztolja, hogy bejutott egy menő étterembe (amire ki tudja meddig kuporgatott). Ugyanez egy Wizz-es prágai hosszú hétvégével, amit 200-300-ból lazán ki lehet hozni. Ezzel szemben van, aki a januári, 5* superior 3 hetes Maldív-szigeteki kiruccanásról semmit sem posztol. Kajákat pedig pláne nem egy étteremből, mert az neki olyan, mint másnak az otthoni lecsó.
De ugyanez a magánélet is: jellemzően azok postolják a kamu-idill, beállított képeket, ahol komoly gondok vannak a felszín alatt...
Én akkor posztolok, amikor van mit. Ez jellemzően nyaraláson, kiránduláson, valamilyen családi eseményen készült jobb fotó. A szürke hétköznapokról meg az unott fejemről, amint a tiktokot pörgetem, nyilván nem fogok képet kirakni sehova. De amikor nyaraláson készül egy jó kép és azt kirakom, akkor az a valóságot tükrözi, nem túlkompenzálás.
Mondjuk hozzátartozik, hogy így évi 2-4 képet rakok ki bárhová is, de azok mindig hitelesek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!