Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért azt a nőt akarja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt a nőt akarja, ha pont én vagyok az esete?

Figyelt kérdés

Van egy férfi a nagy baráti társaságban, aki régóta nagyon tetszik. Odamentem már hozzá többször beszélgetni, viccelődni, olyankor mindig kedves. Ő egy kicsit visszafogottabb, szerényebb, aranyos pasi. Megtudtam, hogy tetszik neki a szőke haj/kék szem típus. Nekem barna szemem van de a hajam befestettem szőkére. Amikor ismét összejött a csapat, mintha észre sem vette volna a változást, csak simán köszönt. Volt ott egy vörös hajú csaj, akivel egész este beszélgetett. Nem értem, mert az a csaj szerintem unalmas, szerintem egy jégkirálynő. Később amikor épp egyedül volt a kiszemeltem megjegyeztem neki, hogy azt hittem a szőkék tetszenek neki... Mondta, hogy szép hajszín de nem csak az van a világon.

Azt hittem vonzónak talál és tetszik neki a humorom, hogy mindig van beszédtémám de most elbizonytalanodtam. Szerintetek ez ennyi volt?

26N

2023. ápr. 8. 11:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

10#

En pont fordítva vagyok vele.

Kérdező, nem te vagy az esete, csak azt hiszed.

2023. ápr. 8. 12:01
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Megfordítom: nekem nőként a középbarna/világosbarna hajú pasik, borostával és bár sosem indokoltam (mert nem érdekel a szemszín) valahogy szinte mindig (vannak kivételek persze) kékszeműek tetszenek meg. Ez a típus az esetem, mondjuk így.

Aztán megtetszett nagyon-nagyon egy srác akinek nagyon sötetbarna a haja, sötetbarna szeme van, nincs borostája és baromira nem az esetem. De tudod, nem érdekelt, hogy nem úgy néz ki, mint a fejemben elképzelt ideál, mert volt kémia, csillogtak a szemei, vonzó volt és maga a személye is nagyon tetszett. Ez egy hosszú sztori, nem írom a folytatást.

Aztán találkoztam valakivel aki eleinte egyáltalán nem tetszett. Nem csúnya, csak tökre nem az esetem. Bajsza van. Sose tetszett, ha valakinek kifejezetten bajsza van. De az első perctől kezdve megvolt köztünk az összhang, mintha ezer éve ismernénk egymást. Aztán egyszer egy baráti összejövetelen irtóan szexinek találtam. Nem tudom mi ütött be, le se tudtam venni róla a szemem. Marhára nem az esetem, de minden percem vele tölteném. Majd meglátjuk mi lesz.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy ez olyan amibe 1-nincs logika, 2-nem lehet erőltetni 3-az, hogy x típus az eseted, nem jelent semmit.

Ha te ráadásul miatta festetted be a hajad, az meg erőltetett is. Mert ha lenne kémia a részéről akkor nem érdekelné a hajszíned (mint látod).

2023. ápr. 8. 12:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly, hogy ezért festetted be a hajad? Nem ez számít, mindenkinek van egy idealizált képe, aztán találkozik valakivel aki nem is szőke, de kék szeme sincs és nem fogja érdekelni, mert vonzòdik hozzá. Hozzád, valòszínű nem vonzòdik, mert már tudnál ròla, keress valaki mást.
2023. ápr. 8. 12:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, nincs kémia feléd. Festheted a hajad takonyzöldre is... Engedd el!
2023. ápr. 8. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Fu, befestetted a hajad, aztan szamonkerted rajta de hát azt mondtad, hogy a szőke az eseted? Biztos levágta, hogy miatta festetted be :D ez kínos.
2023. ápr. 8. 12:44
 16/19 anonim ***** válasza:
97%
Most fesd be vörösre.
2023. ápr. 8. 12:57
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
16: XD
2023. ápr. 8. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Megtudtam, hogy tetszik neki a szőke haj/kék szem típus".

Szóval igazából nem te vagy az esete, hanem a szőke, kék szemű nők, abba te nem tartozol bele.

2023. ápr. 8. 14:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy az esete. Ez nem a hajszínen múlik.
2023. ápr. 8. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!