Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? Nagyon szeretek/szeretnék prosztata-masszázzsal kielégíteni férfiakat. A baj csak az, hogy a férjem pont nem akarja. Sajna még csak egy pasival csináltam, de jó lenne "gyakorolni".
igen, az.
gykorolhatnál rajtam is ;)
Szerintem is megcsalás. Én tuti nem tenném, de nem is gondolnék ilyenre.
Viszotn a páromat finoman megpróbálnám hozzászoktatni a gondolathoz, hogye legalább próbálja ki, és meglátja, hogy jó -e neki. De ha nem, azt el kell fogadnod.
Hisz egy kapcsolatban az a lényeg, hogy mindét félnek jó legyen.
Nem tudom hány éves vagy, de feleség létedre nem túl érett a gondolkodásod...
De mi ennek az értelme? Minek akarnád igy kielégiteni a pasikat? Valami masszőr vagy? vagy csak úgy?
Mert tökre nem értem akkor, minek kell idegen pasiknak örömöet okoznod? Én csak a saját pasimnak akarnák okozni, idegenek nem érdekelnek.
ÉS gondolj bele, ha a barátod nőket kézzel elégitene ki, te azt minek vennéd? Megcsalásnak? Vagy ez normális?
Sztem ugyanolyan megcsalás.
Kár...
A válaszadóimnak:
Először is köszönöm a válaszokat, mindenkinek.
Tulajdonképpen nem akárkivel tenném, de vannak olyan pasik, akik annyira vonzanak szexuálisan, hogy megtenném.
És igen, nekem örömet okoz a férfiaknak a vágyát felkelteni és kielégíteni. Lehet, hogy ez perverzió, vagy nimfománia, vagy ribanc-ság, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben. Ennél perverzebbek is vannak. De lehet, hogy csak a hét évnyi rossz szex beszél belőlem.
28 éves vagyok, 3 gyerekem van. Mindent megteszek a családomért, a háztartást egyedül vezetem úgy, hogy otthon vagyok a 3 kicsivel. Nappal anya vagyok, este nő. Aki mindent megtesz a férje boldogságáért, és a kielégítéséért. Ennyire elítélendő, hogy nekem is kell valami más?! Ami nekem is jó?? Természetesen a gyermekeim adta boldogságon kívül.
Az, hogy 28 évesen igényeid vannak, az teljesen normális. (40 évesen is az lenne) Az, hogy a férjed nem tudja ezeket kielégíteni az probléma. Semmi kivetnivaló nincs abban, ha szeretnéd megkapni az, amire szükséged van.
Csak szerintem rossz megoldás felé kacsingatsz.
Még azt is elhiszem, hogy úgy gondolod látni egy férfit kielégülni általad, az elég lesz. Tálán egy ideig tényleg. De el fog jönni a pillanat, amikor ott leszel az ujjaddal a fenekében, nézed, ahogy élvez, ezer lesz a pulzusod, úszni fog a puncid a nedveidben és akkor úgy fogsz dönteni, hogy azt az ágaskodó forró kemény dolgot azt azon nyomba oda be neked. Hidd el, ez lesz. Az pedig tényleg megcsalás akárhogy is nézzük.
Egy szeretői kapcsolat persze működhet. Szakítasz rá időt, kielégítenek, megy minden rendben. Amíg valaki nem hibázik és kiderül az egész. Egy ilyen pedig lerombolhatja az egész eddigi életed. 3 gyerekkel nem kispályás kockázat ez.
Nem tudom milyen a férjed, mennyire bevállalós, sőt még rólad sem tudok szinte semmit. De a helyedben elöbb máshogy próbálkoznék. Együtt a párommal. Swinger klubb, egy harmadik fiú vagy lány. Valamit közösen. Az nem megcsalás, ha ő is belemegy. Persze ennek is vannak veszélyei, de messze kissebbek, mint annak, amit te szándékozol csinálni.
Ha akarsz beszélgetni keress meg nyugodtan emailben. Nem felszedni akarlak, van kapcsolatom, bár szóbakerült már egy harmadik, de most éppen nem aktuális. Időm meg amúgy sem lenne. :(
Szia!
Szerintem nem megcsalás. Ha kiéled a vágyaidat akkor a családra is jobban tudsz figyelni.
Én 35 éves ffi vagyok szeretném, de a feleségem nem csinálja. Nem segítünk egymáson?
Irj: zsola33@freemail.hu
Zsolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!