Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a motivációja? Ha csak "azt" akarja, miért pont nálam próbálkozott be?
Adott egy 42 éves, komoly férfi, munkával, tapasztalattal, egyedülálló, aki családközpontú, "normális", kedves-rendes nőre vágyik. (Állítólag, illetve valóban így ismertem meg.)
Régről ismerjük egymást, több éve nem találkoztunk. Megkeresett, bepróbálkozott. Idősebb is nálam, én 26 vagyok.
Az a kérdésem, hogy van abban valami logika, hogy valaki olyan embernél próbálkozik be "csak szex és más semmi" céljából, aki nagyon messze van tőle és nagyon-nagyon ritkán tudnának csak találkozni? Ő persze azt mondja, nem az a fajta és nem ilyen szándékból írt.
Nyilván a környezetében is talál nőt erre a célra.
Lehet, hogy mégsem csak kihasználni akart? Mit gondoltok?
Mi a messze és mi a ritkán? Pl 250 km havi 4,akkor az üzemanyag ~480.000, ~128 óra utazás, az 16 8 órás műszak (szorozza mindenki az órabérével), ha még kapsz is valamit akkor... Mindegy. Kósza dugásért nem megy senki ennyit vagy többet, sem pénzben, sem időben. Szerintem megnyugodhatsz.
31/f
most eszembe jutott 3 haverom,akik 40-41 évesek,magasak jóképűek,fiatal koruktól edzenek,anyagilag is jól állnak.
az 1. rendesen randizgatna veled,mert ő a randi mester,aztán 1 max 2 hónap múlva találna benned valami hibát amiért szakíthat.
a 2. is hasonlóan indítana és amint belehabarodsz közölné veled,hogy max a lábtörlője lehetsz heti 1x ha szépen viselkedsz.
a 3. akár komolyan is össze jönne veled,ha elfogadod,hogy van felesége meg kisgyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!