Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért azt a nőt akarja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt a nőt akarja, ha pont én vagyok az esete?

Figyelt kérdés

Van egy férfi a nagy baráti társaságban, aki régóta nagyon tetszik. Odamentem már hozzá többször beszélgetni, viccelődni, olyankor mindig kedves. Ő egy kicsit visszafogottabb, szerényebb, aranyos pasi. Megtudtam, hogy tetszik neki a szőke haj/kék szem típus. Nekem barna szemem van de a hajam befestettem szőkére. Amikor ismét összejött a csapat, mintha észre sem vette volna a változást, csak simán köszönt. Volt ott egy vörös hajú csaj, akivel egész este beszélgetett. Nem értem, mert az a csaj szerintem unalmas, szerintem egy jégkirálynő. Később amikor épp egyedül volt a kiszemeltem megjegyeztem neki, hogy azt hittem a szőkék tetszenek neki... Mondta, hogy szép hajszín de nem csak az van a világon.

Azt hittem vonzónak talál és tetszik neki a humorom, hogy mindig van beszédtémám de most elbizonytalanodtam. Szerintetek ez ennyi volt?

26N

2023. ápr. 8. 11:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Ez ennyi SE volt. Csak te képzelted, hogy van valami. Tényleg azt hitted, ha befesteted a hajad, majd felkap a vállára és hazavisz?
2023. ápr. 8. 11:40
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Attól, hogy külsőt változtatsz még nem fogsz neki tetszeni! Ha nincs kémia akármit tehetsz, akkor sem fogsz neki kelleni!

Az a vörös nem (csak) azért jön be neki, mert vörös, hanem mert vonzalmat erezz iránta! Akármilyen hajú, szemű, alakú, akkor is a kémia dönt!

Úgyhogy nincs esélyed, maximum ha nem lesz vevő rá senki egy ideig, akkor rád fanyalodik, különösen úgy, hogy nem bírsz magaddal és még jobban megalázod magadat, mint a hajfesték, de hosszabb távra, vagy komoly kapcsolatra nem lesz vevő rád kb. soha (vagy óriási pici a valószínűsége).

2023. ápr. 8. 11:43
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Ezt nagyon kínos volt olvasni is.
2023. ápr. 8. 11:44
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Ezek szerint te nem csak kívülről vagy szőke, hanem belülről is.
2023. ápr. 8. 11:45
 5/19 anonim ***** válasza:
85%

"Nem értem, mert az a csaj szerintem unalmas, szerintem egy jégkirálynő."

Egy kétségbeesett lábtörlőnél mint te vagy még egy "unalmas jegkiralyno" is jobb.

2023. ápr. 8. 11:45
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez az "esete" dolog nagyrészt humbug. Igazándiból mindig a kémia dönt. Lehet akármilyen esete valakinek ha nincs meg a kémia és lehet akármennyire nem az esete ha ott van az izzás.
2023. ápr. 8. 11:47
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

Ha a barátnőmnek mondanám, hogy figyi tök jól állna neked ez a hajszín, és ő befestené, akkor az jól esne. Ez azonban, hogy valaki így viselkedik velem, oké, hogy lelkes, meg stb., de ez már kicsit mániákus a részedről.

Nem értem, hogy miért nem őszinte veled a srác? Valószínűleg nem akar vitát a társaságban.

Szóval a lényeg, hogy nem vonzó, ha egy lány ennyire kapar.

Keress olyat akivel kölcsönös lesz a vonzalom, és értékel téged, és ne az önbecsülésed ásd el a béka segge alá.

30/F

2023. ápr. 8. 11:52
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt semmi, ezt bebeszelted magadnak. A voros haju novel megvan a kemia kettejuk kozott. Attol mert bejonnek neki a szokek meg nem azt jelenti hogy mas hajszinu no nem tetszhet neki.
2023. ápr. 8. 11:55
 9/19 anonim ***** válasza:
21%

Gyakran előfordul, hogy nem kölcsönös egy vonzalom.

Én a közelmúltban felkészültem arra, hogy ismét el kell engednem egy férfit - és megint megcsalás lesz, mert másik nőt választ ő is, mint a többiek.

Hát nem! Eddig az derült ki, hogy mégis engem választana. Amin azért csodálkozom el, mert már nagyon túl vagyok a fiatalságomon.

Tisztelt Kérdező!

Ha mindenképpen családalapításra vágynál, akkor szerintem próbáld meg elfelejteni ezt az embert. Valószínűleg nem kölcsönös IGAZÁN(!) a vonzalom. Jártam már én is így, nem egyszer korábban.

Arra is készülj fel lélekben, hogy esetleg egészen fogamzóképes korod bezárulásáig nem fog eljönni az "igazi". Reménykedjünk, hogy van még közel 20 éved addig.

Ui: én is csak utólag jöttem rá, hogy eredetileg az apácazárda lett volna kijelölve nekem. (A hétköznapok rohanásában ez elfelejtődött.)

2023. ápr. 8. 11:56
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
Nekem meg a fekete haj tetszik pasin, mégsem jön be minden fekete hajú pasi, sőt, sok esetben egy konkrét szőke sokkal jobban tetszik, mint egy fekete.
2023. ápr. 8. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!