Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elképzelhető így egy párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető így egy párkapcsolat 40 körül?

Figyelt kérdés
40 alatti nő vagyok. Saját háttérrel, saját lakással. Nyilván olyan férfit keresek, akinek szintén megvan a saját lakása, egzisztenciája. Tehát nincs ráutalva egy másik emberre, hogy érvényesülni tudjon az életben. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem akarok megházasodni. Nem akarok közösködni, de nemcsak anyagilag. Elég régóta egyedül élek és szeretem. Szeretek munka után az üres, de rendben lévő lakásba hazaérni. Elképzelni se tudom, hogy más után takarítsak, mossak, főzzek. Magam után se szeretem, de megcsinálom, mert szeretem a tisztaságot, rendet. Szeretek egyedül aludni a saját ágyamban. Szóval szeretnék párkapcsolatot, társat, hosszú távon is. De külön lennénk. Külön lakásban élnénk, külön bankszámla stb. Tehát meghagynám magamnak a kvázi jó részeket az egyedüllétből, de mellette lenne egy társam, akivel lehetne programozni, szexelni, akire lehetne számítani. De ennyi. A gyerekvállalással még nem foglalkozok, ha van saját gyereke nem zavar. Amennyiben nem nekem vele foglakozni. Szerintetek ez életképes elképzelés 2023-ban? Vannak olyan férfiak, akik erre a szabad (de nem nyitott) párkapcsolatra vevők lennének? Vagy minden férfi arra vágyik, hogy összeköltözzön a párjával, 0-24-ben, közös kassza, saját közös család? Nem itt akarok ismerkedni, nem azért írtam ki a kérdést.

2023. ápr. 8. 07:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

En is pont ilyen tipusu kapcsolatra vagyom.

43N

2023. ápr. 8. 12:46
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Keresztanyám 10 éve él ilyen kapcsolatban és működik.
2023. ápr. 8. 14:04
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
enő, tetszik, így igen.
2023. ápr. 8. 16:24
 24/32 anonim ***** válasza:
23%

Ilyen igényekkel társat nem fogsz találni!

Maximum szexkapcsolat vagy barátság extràkkal!

2023. ápr. 8. 18:57
 25/32 anonim ***** válasza:
71%
Nincs ezzel baj,ha neked ez így megfelel,jelentkező szerintem bőven lesz rá... Viszont komolyan venni nem nagyon fognak szerintem.A kizárólagosság,hűség nem tudom, mennyire szempont számodra,de nem hinném,hogy ezt a fajta kapcsolatot túl sokan becsületes formában tartanák fent...
2023. ápr. 8. 19:14
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Miert, egy kapcsolat az egyuttelestol kapcsolat? Miert ne lehetne fenntartani, foleg 40 folott?
2023. ápr. 8. 19:16
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Èn most válok, amint külön leszek én csakis ilyen párkapcsolatot tudok elképzelni. Én is teljesen így vagyok.

41F

2023. ápr. 9. 08:54
 28/32 anonim ***** válasza:
70%
21-es megfogalmazta a lényeget. Ilyenre vágyik férfiként... de nem véletlenül "kaland" szót használt. Ennyi lehet majd komolyan vehető a fent leírt "párkapcsolat".
2023. ápr. 9. 09:22
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Cuki kis történet.

Biztos, hogy fogsz találni.

Én szinte 100%- ban ugyanezt keresem, csak egy kicsit idősebb férfiként.

2023. ápr. 9. 10:27
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok olyan házaspárt, akik szintén így élnek, külön lakásban.
2023. ápr. 9. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!