Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető így egy párkapcsolat 40 körül?
Engem érdekelne a dolog, de hát nem akarsz itt ismerkedni…
37/F
Biztos van,több is,mint hinnéd:)
Elvált férfiként azt mondom,soha nem élek többé senkivel közösen.Viszont így,ahogy mindenkinek van olyan élete,ahová ha akar vissza tud vonulni,ez nagyon is elfogadható.
Legyen sikeres az ismerkedésed !
Én pont egy ilyenben vagyok, eszemben sincs megváltoztatni. Nem lesz könnyű, mert előbb-utóbb mindenki többet akar, de azért nem lehetetlen. Sok sikert!
N
50-60 felett ez szinte a legtöbb embernél pont így van. Nem költöznek össze, egymásnál vannak amíg csak akarnak.
Szóval úgy gondolom, senkire nem kell hallgatni, mindenki maga tapasztalja meg.
Van akiknél ez tökéletesen működik van akiknél nem.
Úgy élj és olyan kapcsolatban ami neked a legjobb.
Ha rossz lesz a vége akkor rossz lesz.
De minden kapcsolat így végződik.
Én 39 vagyok és nem akarok költözni sem munkahelyet se váltani. Élni akarok utazni szórakozni szexelni kötöttségek nélkül úgy ahogy nekem jó.
Ettől ugyanúgy lehet szeretni és kötődni a másikhoz.
És pont lesz**arom ki mit gondol.
Olyat keress akkor aki nagyon közel lakik, hamar átugorhattok egymáshoz. Később esetleg többszobásba összeköltözés, esetleg 3 szoba 2 kis fürdő, 1 konyha, vagy abból is 2 kisebb? Igazából 2 kis apartman kellene egymás mellett.
Amúgy szerintem van igény rá, mert tényleg annyira eltérő igények vannak, szobahőmérséklet, lámpahelyzet, napirend, felébredések, utazások, munka nem egyforma mindig, stb.
Megfelelő emberrel tud működni egy ilyen kapcsolat. Legalábbis nálunk bevált.
Csak ezt nem értem teljesen:
"A gyerekvállalással még nem foglalkozok".
Ilyen kapcsolatban később se tedd szerintem, ez nem az a fészekrakós fajta program.
Már nevet is adtak annak amit írtál: mingli
Úgyhogy nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!