Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elképzelhető így egy párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető így egy párkapcsolat 40 körül?

Figyelt kérdés
40 alatti nő vagyok. Saját háttérrel, saját lakással. Nyilván olyan férfit keresek, akinek szintén megvan a saját lakása, egzisztenciája. Tehát nincs ráutalva egy másik emberre, hogy érvényesülni tudjon az életben. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem akarok megházasodni. Nem akarok közösködni, de nemcsak anyagilag. Elég régóta egyedül élek és szeretem. Szeretek munka után az üres, de rendben lévő lakásba hazaérni. Elképzelni se tudom, hogy más után takarítsak, mossak, főzzek. Magam után se szeretem, de megcsinálom, mert szeretem a tisztaságot, rendet. Szeretek egyedül aludni a saját ágyamban. Szóval szeretnék párkapcsolatot, társat, hosszú távon is. De külön lennénk. Külön lakásban élnénk, külön bankszámla stb. Tehát meghagynám magamnak a kvázi jó részeket az egyedüllétből, de mellette lenne egy társam, akivel lehetne programozni, szexelni, akire lehetne számítani. De ennyi. A gyerekvállalással még nem foglalkozok, ha van saját gyereke nem zavar. Amennyiben nem nekem vele foglakozni. Szerintetek ez életképes elképzelés 2023-ban? Vannak olyan férfiak, akik erre a szabad (de nem nyitott) párkapcsolatra vevők lennének? Vagy minden férfi arra vágyik, hogy összeköltözzön a párjával, 0-24-ben, közös kassza, saját közös család? Nem itt akarok ismerkedni, nem azért írtam ki a kérdést.

2023. ápr. 8. 07:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%

Engem érdekelne a dolog, de hát nem akarsz itt ismerkedni…

37/F

2023. ápr. 8. 08:08
 12/32 anonim ***** válasza:
95%

Biztos van,több is,mint hinnéd:)

Elvált férfiként azt mondom,soha nem élek többé senkivel közösen.Viszont így,ahogy mindenkinek van olyan élete,ahová ha akar vissza tud vonulni,ez nagyon is elfogadható.

Legyen sikeres az ismerkedésed !

2023. ápr. 8. 08:15
 13/32 anonim ***** válasza:
32%
Lehet, hogy te nem szeretnéd, hogy nyitott kapcsolat legyen, de ha találsz egy ilyen férfit, az abban fog élni melletted.
2023. ápr. 8. 08:43
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

Én pont egy ilyenben vagyok, eszemben sincs megváltoztatni. Nem lesz könnyű, mert előbb-utóbb mindenki többet akar, de azért nem lehetetlen. Sok sikert!

N

2023. ápr. 8. 08:51
 15/32 anonim ***** válasza:
82%

50-60 felett ez szinte a legtöbb embernél pont így van. Nem költöznek össze, egymásnál vannak amíg csak akarnak.

Szóval úgy gondolom, senkire nem kell hallgatni, mindenki maga tapasztalja meg.

Van akiknél ez tökéletesen működik van akiknél nem.

Úgy élj és olyan kapcsolatban ami neked a legjobb.

Ha rossz lesz a vége akkor rossz lesz.

De minden kapcsolat így végződik.

Én 39 vagyok és nem akarok költözni sem munkahelyet se váltani. Élni akarok utazni szórakozni szexelni kötöttségek nélkül úgy ahogy nekem jó.

Ettől ugyanúgy lehet szeretni és kötődni a másikhoz.

És pont lesz**arom ki mit gondol.

2023. ápr. 8. 08:58
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Olyat keress akkor aki nagyon közel lakik, hamar átugorhattok egymáshoz. Később esetleg többszobásba összeköltözés, esetleg 3 szoba 2 kis fürdő, 1 konyha, vagy abból is 2 kisebb? Igazából 2 kis apartman kellene egymás mellett.

Amúgy szerintem van igény rá, mert tényleg annyira eltérő igények vannak, szobahőmérséklet, lámpahelyzet, napirend, felébredések, utazások, munka nem egyforma mindig, stb.

2023. ápr. 8. 09:20
 17/32 anonim ***** válasza:
87%

Megfelelő emberrel tud működni egy ilyen kapcsolat. Legalábbis nálunk bevált.

Csak ezt nem értem teljesen:

"A gyerekvállalással még nem foglalkozok".

Ilyen kapcsolatban később se tedd szerintem, ez nem az a fészekrakós fajta program.

2023. ápr. 8. 09:25
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Én pl pont ìgy èlek házasságban, csak annyi a különbsèg hogy mi egy lakásban èlünk.
2023. ápr. 8. 09:33
 19/32 anonim ***** válasza:
84%
Én is hasonló kapcsolatot tudok elképzelni. Egyszer volt egy barátság extrákkal kapcsolatom aminek a dinamikája nagyon is megfelelt nekem, csak annyi volt a bökkenő, hogy én teljesen szerelmes voltam az illetőbe, ő meg semmit nem érzett irántam. Pedig mindent megadtam neki.
2023. ápr. 8. 09:39
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Már nevet is adtak annak amit írtál: mingli

Úgyhogy nem lehetetlen.

2023. ápr. 8. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!