Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elképzelhető így egy párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető így egy párkapcsolat 40 körül?

Figyelt kérdés
40 alatti nő vagyok. Saját háttérrel, saját lakással. Nyilván olyan férfit keresek, akinek szintén megvan a saját lakása, egzisztenciája. Tehát nincs ráutalva egy másik emberre, hogy érvényesülni tudjon az életben. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem akarok megházasodni. Nem akarok közösködni, de nemcsak anyagilag. Elég régóta egyedül élek és szeretem. Szeretek munka után az üres, de rendben lévő lakásba hazaérni. Elképzelni se tudom, hogy más után takarítsak, mossak, főzzek. Magam után se szeretem, de megcsinálom, mert szeretem a tisztaságot, rendet. Szeretek egyedül aludni a saját ágyamban. Szóval szeretnék párkapcsolatot, társat, hosszú távon is. De külön lennénk. Külön lakásban élnénk, külön bankszámla stb. Tehát meghagynám magamnak a kvázi jó részeket az egyedüllétből, de mellette lenne egy társam, akivel lehetne programozni, szexelni, akire lehetne számítani. De ennyi. A gyerekvállalással még nem foglalkozok, ha van saját gyereke nem zavar. Amennyiben nem nekem vele foglakozni. Szerintetek ez életképes elképzelés 2023-ban? Vannak olyan férfiak, akik erre a szabad (de nem nyitott) párkapcsolatra vevők lennének? Vagy minden férfi arra vágyik, hogy összeköltözzön a párjával, 0-24-ben, közös kassza, saját közös család? Nem itt akarok ismerkedni, nem azért írtam ki a kérdést.

2023. ápr. 8. 07:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
82%

Biztos van aki ilyet akar.

Végül is mindenki kefél össze vissza, mire elkezdene neked megint hiányozni, újra rád kerül a sor. Szóval ez ilyen.

Férfi női szinten ez megy.

2023. ápr. 8. 07:41
 2/32 anonim ***** válasza:
69%
Van esélyed, de azért lásd be: ez maximum barátság extrákkal lesz, nem pedig lelkitárs és pár. A te elképzelésed nagyon futurisztikus, inkább ilyen "kereslek ha kellessz" jellegű, de semmiképp sem egy ép értékrendű párkapcsolat.
2023. ápr. 8. 07:42
 3/32 anonim ***** válasza:
56%

Hát te se akarj inkább pasit magadnak…..

Tulajdonképpen neked semmise jó

2023. ápr. 8. 07:42
 4/32 anonim ***** válasza:
82%
Max szex kapcsolat
2023. ápr. 8. 07:43
 5/32 anonim ***** válasza:
80%

Naháát ilyen is van nőben :)

Ez sokaknál problémát okoz akinek kialakult már az élete, viszonylag fix munkahely, lakás vagy ház...felvetődik majd a probléma, hogy ki vállalja be a költözést...esetleg utazást munkahelyre vagy új munkahely keresést...

Olyan szokott inkább előfordulni h egyik lakást kiadják albérletbe...de melyiket.

ÉN pl. este csak tv-re tudok elaludni szeretem kapcsolgatni, ritkán alszok együtt valakivel az elmúlt 10 évben...el is szoktam tőle.

De persze hasonlóra vágyom, néha együtt aludni, mondjuk ünnepnap hétvége, együtt menni nyaralni, találkozni hétköznap is amikor csak lehet, együtt járni szórakozni, de úgymond mikor álomra hajtja az ember a fejét kb mindenki hazatér...persze ugye kivétel van...

Nyilván ha isztok is, és éjszaka van és nem kell másnap melóba menni jobb a másiknál aludni....

Nálam azért még sok gondot jelent a gyerek kérdés mert egy idő utáb valahogy mégiscsak akarnak a nők

2023. ápr. 8. 07:43
 6/32 anonim ***** válasza:
21%

Lusta nő, aki csak baxni akar, meg a másik pénzét szórni.

Igazi álomnő.

Ilyennel becsöngetne még egy emily ratajkowski is, elzavarnám a mókus faxára.

2023. ápr. 8. 07:46
 7/32 anonim ***** válasza:
89%
6 menj te oda. 🤣🤣🤣
2023. ápr. 8. 07:49
 8/32 anonim ***** válasza:
83%
De jó, hogy megint lehet szidni a nőket... Ha egy férfi gondolkozik így, az tök oké. Miért? #6, te tudsz olvasni? Honnan veszed, hogy a kérdező valaki pénzét akarja szórni? A régi jó "mindegy, mi volt a kérdés, gyalázzuk a nőket" hozzáállás.
2023. ápr. 8. 08:00
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a problémám, az egyszemélyes háztartás nőként annyira kellemes és kényelmes, hogy ezt nem tudom feladni egy párkapcsolatért. Sajnos azt tapasztalom mégha egy pasi eleinte elfogadja is egy ponton elkezd elégedetlenkedni és presszionálni az összeköltözés irányába.
2023. ápr. 8. 08:07
 10/32 Noren1989 ***** válasza:
67%

Ha ennyire össze akarsz járni valakivel, akkor sajnos az előttem szóló, értelmesebb fajtának kell igazat adjak.

Max szexkapcsolat, vagy barátság extrákkal lesz belőle,

a kizárólagosságot meg egyenest el is felejtheted.

2023. ápr. 8. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!