Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba akinek barátja van?
Sziasztok. Mindig mindenkit meg csalók,a. Hűséget hírből sem ismerem, folyton jön egy másik lány aki érdekes számomra vagy úgy érzem h többet tud adni, megpróbáltam változtatni
, pszichológusnal is voltam, de úgy felidegesitett, hogy majdnem megvertem.
Folyton másba szeretek bele, komoly pozícióm van jól keresek, van külön házam, 3 éves Mercedes a garázsban lenne mire gyereket csinálni, meg jövőt alapozni de valahogy mindig megcsaltam a baratnoimet , volt amikor nem derült ki de volt amikor igen. És szakítottak velem 26 éves vagyok, rengeteg lánnyal feküdtem már le. Most egy csinos orvostanhallgató lányba szerettem bele akinek barátja van. Nem akarom őket szétválasztani, ,mert 2-3 hét után tuti h öt is megcsaltam de most nem így érzem.
Igazából a kérdést sem tudom h miert írom ki mert eddig senki nem tduodtt megvaltoztatni. Erősek a fellángolásaim.
Helyesirasomert bocsi, de angol a Macbook PRO billentyűzete. Köszönöm h végigolvastal, legyen szép napod.
26/F/ Nagyon helyes
9#
Esku, percekig röhögtem, köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!