Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beszédhibás vagyok soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszédhibás vagyok soha nem lesz így barátnőm?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Milyen típusú?

Da-da-da-dadogás? Esetleg egy kis önélzetes laccsolás? Selypítés? Pösze piszmogás?

2023. ápr. 1. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Lehet vkinek meg pont ez lesz a szexepiled. Szeresd önmagad. Akkor tudnak csak mások is szeretni.
2023. ápr. 1. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Gondolod egy siket nőt zavarna?
2023. ápr. 1. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy osztálytársam aki elég erősen dadogott. Nem is nézett ki jól, nem volt különösebben okos sem, mégis egy átlagos normális életet él és lett felesége. Szóval még ha meg is nehezíti a dolgod akkor sem lehetetlen, mint láthatod.
2023. ápr. 1. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van dadogó ismerősöm, mégis sikerült családot alapítania, ugyanis egy normális, rendes férfi. Szóval nem a beszédhibán múlik.
2023. ápr. 1. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha neked úgy könnyebb, tőlem a beszédhibádra foghatod, de nekem eddig minden beszédhibás férfi ismerősöm nős volt, vagy idő közben az lett🤷🏼‍♀️
2023. ápr. 1. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem az R betű nem megy. Már öreg vagyok így fix kapcsolatom van de volt sok nővel dolgom és egyik se volt ronda. Tehát ezen nem múlik semmi
2023. ápr. 1. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Lesz, nem ezen fog múlni. Nekem is van, most is van kapcsolatom, régebben is voltak.

Amúgy ha gond, fordulj logopédushoz sokat tud segíteni.

2023. ápr. 1. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!