Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be merjem vallani az érzéseim?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom, akit egyetemen ismertem meg. (Mindketten 23 évesek vagyunk). Nagyon jól érzem magam a társaságában, mindig hihetetlen jókat röhögünk és eddig soha nem tekintettem rá úgy, mint egy potenciális partnerre, mivel kinézetileg nem vonzott, de nagyon jó társaság volt. De valamiért az utóbbi 1 évben másra sem tudok gondolni, csak hogy milyen lenne, ha kapcsolatban lennék vele és mennyire szívesen töltenék vele több időt. Ezzel csak az a probléma, hogy pár hónapja barátnője van és természetesen valószínűleg nem vagyok az esete. Itt most nem kérdéses a dolog, nem azért vallanám be, mert úgy érezném, hogy engem választana és szétszakítani sem akarom őket. Viszont gyötör ez a titok felé. Tudom, hogy valószínűleg minden kapcsolat megszakadna köztünk, de én így nem szeretnék a barátja maradni, mert csak magam kínzom. Szép lassan tűnjek el vagy pedig valljam be az érzéseim és talán megkönnyebülve vetek véget a dolognak?2023. márc. 31. 23:11
1/3 anonim válasza:
Ha 1 éve nem “javul”, jobb lenne beszélni vele erről. Mindaddig csak őrlöd magad, amíg nem fogod biztosan megtudni, ő hogyan reagál az érzéseidre. Voltam hasonló helyzetben, csak munkatársammal. Én 1 év után elmondtam neki, nem bírtam tovább magamban tartani. Azt is hozzátettem, hogy tudom, hogy nem kölcsönös, és nem akarom elválasztani a párjától. Neked is ilyesmit tanácsolok, én ettől nagyon megkönnyebbültem, főleg, mert kedvesen és megértően fogadta. Ha jó barát, a te érdekeidet fogja szem előtt tartani, és akkor van rá esély, hogy megkérheted, X ideig ne keressétek egymást.
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak tunj el, olyan indokkal, hogy nem akarsz többé barátkozni. Most mit érsz el azzal, hogy bevallod és csak hallgat mint a sír, vagy mondja, hogy nem tudja viszonozni? Sokkal rosszabb forgatókönyv.
3/3 anonim válasza:
Igen, vállald fel az érzéseidet és valld be neki. Azt is jól gondolod, hogy kettőtök között a barátságnak akkor lett vége, amikor szerelmes lettél belé, tehát nem elvárható, hogy a régi kapcsolattal megelégedj. Én nem voltam elég bátor, ezért sunnyogtam. Az árát megfizettem, fájdalmas volt lelkileg nagyon. Csak javasolni tudom, hogy elmondd neki. Ezzel teszel a legtöbbet magadért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!