Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott abban, hogy kitől van gyereke. Mit tegyek? Csak a hazugság és szenvedés vár rám ha tovább ismerkedek vele?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy férfivel es
hazudott a gyereke anyjának nevében, egy másik nőre mondta azt, hogy tőle van gyereke.
Kiábrándultam belőle egyből.
Ha folytatnám az ismerkedést abból csak a baj lenne? Vagy van erre ésszerű magyarázat, hogy miért hazudott? De attól félek hogy a magyarázat is hazugság lenne.
Engem ez kiakasztott, és ha én csináltam volna ezt egy aljas embernek érezném magam.
2023. márc. 28. 00:54
1/9 anonim válasza:
Honnan fogod tudni ezek után, hogy mikor mond igazat? Én a helyedben gyorsan elfelejteném, mert nagy eséllyel csak megkeserítené az életedet hosszú távon. Szóval szerintem nem éri meg a kockázatot.
2/9 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy a másiktól nincs?😂
3/9 anonim válasza:
Hazudott, ezek utan is hazudni fog xdd
4/9 anonim válasza:
Valszeg nem akar a gyereke anyjával összeismerkedtetni.
5/9 anonim válasza:
Ha valaki ilyen hazugsága belemegy, akkor annak elég nyomós oka lehet.
Vagy a másik opció, hogy semmi komolyat nem tervez veled. Hisz az ilyen kamu a végtelenségig nem tartható fenn. Ergo nem is akar ő semmit hosszútávon, csak egy kis pity-puty-ot.
6/9 anonim válasza:
"Kiábrándultam belőle egyből."
Egyáltalán így miért akarod folytatni?
7/9 anonim válasza:
Nem is igazán értem hogy mi a kérdés. Miért kéne neked azon agyalni hogy mi lehet erre a magyarázat? Meg akarod érteni és esetleg még fel is menteni az alól hogy mekkorát hazudott? Belül tudod te jól hogy ez az ember nem hozzád való. Legközelebb ha ilyennel szembesülsz, ne akard megérteni az okát, csak lépj át rajta és keress megbízható embert. Vannak olyan emberek akik a végletekig mindent képesek összehazudni, belőle ezt pont ki is nézem. Sose fogsz tudni megbízni benne.
8/9 anonim válasza:
Később minden csak rosszabb lesz nem jobb. Ha most hazudott már ilyen nagy dolgokban ráadásul, akkor mit is vársz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!