Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen még működik a mai világban,fog így vajon társat találni ez a nő?
"Szia! gy velem egy türelmes, odaadó partnerre van szükségem, aki megérti hogy n szeretem ha lassan maguktól alakulnak a dolgok s nem siettet semmit. Teljesen absztinens vagyok az alkoholra s mindenféle drogra, gy j lenne ha a leendő társam is hasonlóképp lenne ezzel. A romantikus, kis régimódi férfiakat kedvelem."
Megpróbáltam javítani az eredeti társkereső leírást ami ez volt 🙂
"Szia! gy vlem egy trelmes, odaad partnerre van szksgem, aki megrti hogy n szeretem ha lassan maguktl alakulnak a dolgok s nem siettet semmit. Teljesen absztinens vagyok az alkoholra s mindenfle drogra, gy j lenne ha a leend trsam is hasonlkpp lenne ezzel. A romantikus, kiss rgimdi frfiakat kedvelem."
Gondolom valami szent fickót vagy álszentet kereshet már a szó jelentése végett
"Az absztinencia önkéntes tartózkodás valamiféle vágy vagy testi cselekvés kielégítésétől, melyek testi élvezetet okoznak. A kifejezés leggyakrabban közösülés, alkohol vagy táplálkozás terén használatos; vallási tilalom vagy gyakorlatias megfontolás miatt lép fel."
Én teljesen megértelek. Aki azt írta hogy csak hülyéket találhat.. hát nem is rád fáj a foga! :D
Szerintem te egy igen szerény nő lehetsz. Ahogy írtad is, régimódi, romantikus. Én is ilyen vagyok. Nincs túl sok hasonló ferfi. Vagyis én kevéssel találkoztam. De hátha lapulnak még valahol :)
8/
Ez pedig egy társkereső oldalról van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!