Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ilyen még működik a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen még működik a mai világban,fog így vajon társat találni ez a nő?

Figyelt kérdés

"Szia! gy velem egy türelmes, odaadó partnerre van szükségem, aki megérti hogy n szeretem ha lassan maguktól alakulnak a dolgok s nem siettet semmit. Teljesen absztinens vagyok az alkoholra s mindenféle drogra, gy j lenne ha a leendő társam is hasonlóképp lenne ezzel. A romantikus, kis régimódi férfiakat kedvelem."

Megpróbáltam javítani az eredeti társkereső leírást ami ez volt 🙂

"Szia! gy vlem egy trelmes, odaad partnerre van szksgem, aki megrti hogy n szeretem ha lassan maguktl alakulnak a dolgok s nem siettet semmit. Teljesen absztinens vagyok az alkoholra s mindenfle drogra, gy j lenne ha a leend trsam is hasonlkpp lenne ezzel. A romantikus, kiss rgimdi frfiakat kedvelem."

Gondolom valami szent fickót vagy álszentet kereshet már a szó jelentése végett

"Az absztinencia önkéntes tartózkodás valamiféle vágy vagy testi cselekvés kielégítésétől, melyek testi élvezetet okoznak. A kifejezés leggyakrabban közösülés, alkohol vagy táplálkozás terén használatos; vallási tilalom vagy gyakorlatias megfontolás miatt lép fel."

2023. márc. 19. 13:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem, mit szeretnél.
2023. márc. 19. 13:10
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Fog.
2023. márc. 19. 13:12
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Hát ezzel a szöveggel főleg az eredetivel csak egy hülyét találhat. De azt is érdemel ha nem tud rendesen írni meg kifejezni magát.
2023. márc. 19. 13:13
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Hányingere lett a szemgolyómnak
2023. márc. 19. 13:18
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

A helyesírás az mondjuk csapnivaló, a többi teljesen rendben van. Mi vele a problémád?

Nekem sem kéne piás, drogos, rögtön dugni akaró pasi. :D Inkább egyedül akkor már. Mégis kinek hiányzik a hátára egy ilyen?

2023. márc. 19. 13:18
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Azért az absztinens meg piás közt van néhány kategória. Most valaki vagy absztinens vagy alkoholista? Nem is csoda , hogy jobb egyedül. Ki bírná ki ezt a szekálást.
2023. márc. 19. 13:23
 7/14 anonim ***** válasza:
37%

6

Én egyáltalán nem iszom, és képzled, a párom sem, és az előtte lévő sem, és rengeteget ismerek, akik szintén nem. Bár itthon igen sok az alkesz, szóval lehet ezért furcsa, hogy valakinek a piálás a szórakozás.

2023. márc. 19. 13:27
 8/14 anonim ***** válasza:

"A helyesírás az mondjuk csapnivaló ..."

Nem tudom, hogy honnan másolta ki a kérdező a szöveget.

Gyanús volt, hogy ennyire igénytelenül nem írhat valaki egy társkereső felületen, és láthatóan annyi történt, hogy az eredetileg megírt magyar nyelvű szövegből egy program kihagyta azokat az ékezetes betűket(á, é, í, ó, ú, ü stb.) , amik az angol nyelv ábécéjében nem szerepelnek.

2023. márc. 19. 13:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is feltűnt, hogy a hosszú magánhangzók hiányoznak. Ez nem helyesírás kérdése, valami technikai dolog lehet.

Nekem semmi bajom a szöveg tartalmával, egyébként én sem iszom alkoholt, nem használok drogokat, még szimpatikus is a bemutatkozása.

2023. márc. 19. 14:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hova fajult ez a világ, hogy nem alkesz, drogos, türelmetlen pasikat keresünk :D
2023. márc. 19. 14:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!