Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés volt belecsöppeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt belecsöppeni a pótszülőségbe ha neked nincs gyereked? Hogy élted meg?

Figyelt kérdés

2023. márc. 18. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

2szer voltam ilyen kapcsolatban,bár az első volt az igazi pótapaság. Mivel szeretem a gyerekeket ezért nem volt gond,hogy a randi partneremnek van egy 4 éves kislánya,akivel az apukája nem tartja a kapcsolatot. Második első randin, vásárolni voltunk hazavittem kapuban csók, menjek be itt az anyukája és a kislánya be szeretne mutatni. Hát nekem (utólag) túl gyors volt a tempó,de tudtam ha legyőztem a korlátokat akkor mentem mindig előre.

Annyi volt a "dolgom" hogy ne foglalkozzak a gyerekkel,majd ha ő akar valamit oda fog jönni. Hát kb nyakamba ugrott(kanapé háttámlájáról). Aztán túl jó lett a gyerekkel a dolog, rám tapadt sokszor a"randikon" többet kellett vele foglalkoznom mint az anyukájának tudtam. Utólag derült ki sokat engedtem neki,persze akkor és ott soha sem szólt rám senki. Volt egy csodás fél nyarunk,exem is én is munkanélküliek lettünk. Mondjuk itt kezdődött a baj,exem felmondott és velem akarta eltartatni magát és a gyereket,de hetekig együtt voltunk mint egy kis család( én és a szüleim szponzorálták a dolgot). Sok újat tudtam mutatni a gyereknek és ez büszkeséggel töltött el. Viszont amikor hisztizett akkor ...sokszor meginogtam kell-e ez nekem.

2023. márc. 18. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
16%
Én nem voltam ilyen formában pótszülő, de miután a férjemmel összejöttünk, jó párszor vigyáztunk az akkor 3 éves unokahúgàra. Később még 4-5-6 éves korában is. Nem tudom szebben mondani... De ez csak megerősített abban amit már tizenéves korom óta tudok, hogy SOHA nem akarok gyereket!
2023. márc. 18. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Gratula a lepontozáshoz. Az ember már egy anonim oldalon se lehet őszinte 😂 vicc kategória...
2023. márc. 19. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!