Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lehet ez?
Úgyse fogja, de ezzel ki lehet szedni a szándékait belőle
Én is hasonló helyzetben vagyok,és ezt leginkább csak az látja át aki benne van.
Az a kérdés te mit mutatsz felé? Gondolhatja azt hogy szerelmes vagy bele,és lehet arra céloz hogy ő nem érez így.
Vagy épp fordítva.
Úgy érzi te csak haverként kedveled őt,meg vonzódsz hozzá,de ő meg többet érez ennél.
Itt a legnagyobb kérdés az hogy te mit szeretnél? Szeretnéd ezt a lányt magadnak vagy sem?
Vagy leszel harmadik,maradtok barátok?
De lépni csak úgy tudtok majd valamerre,ha őszintén beszéltek egymással.
8-assal értek egyet....beszéljetek. Én is ilyenben vagyok de nekem van feleségem a hölgynek meg párja. Aki nincs benne és nincsenek érzelmek könnyen beszél érzelmi érintettség nélkül...nekem is mindegy hogy a szomszéd józsi tetszik vagy nem tetszik a boltos Katikának hiszen én független érzelemmentes kivülál harmadik fél vagyok.
Beszéljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!