Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet ez?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz. Volt ölelés majd csók és szerette volna a szexet is. Rengeteget beszélünk. Van hogy ki akar sajátítani,nem tetszik neki ha más lányokkal beszélgetek. Kedvel és én is őt. Párkapcsolatban van de az már nem számít neki semmit. Szeret engem de azt mondja hogy nem úgy mint én őt. Az lenne a kérdésem hogy akkor mégis hogyan szeret ha nem úgy mint én őt,és honnét tudja hogy én hogyan szeretem? Illetve ebben az esetben hogyan lehet szeretni egy embert másképpen? Kedvelem sokat együtt vagyunk,és minden nap órákat beszélünk. Nem értem. Köszi a válaszokat.

2023. febr. 23. 07:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Talon gyerek.

Ha nem számít akkor miért nem szakít vele

2023. febr. 23. 08:53
 12/22 A kérdező kommentje:
11 Arra gondolok hogy van neki valaki más is
2023. febr. 23. 17:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Miből g9ndolod ezt?
2023. febr. 23. 17:23
 14/22 A kérdező kommentje:
Azt nem értem hogy más amit kommunikál felém és más amit mond nekem. Tehát érzem rajta hogy többet érez irántam,beszélgettünk és mondta hogy több vagyok mint egy sima barát vagy ismerős. De amikor csókol vagy ölel vagy éppen féltékenykedik ezek nem azt mutatják nekem hogy közömbös vagyok neki mint férfi. De akkor mit érez? Nem értem.
2023. febr. 23. 17:23
 15/22 anonim ***** válasza:
49%
Lehet szeret csak arra vár hogy te nyiss felé. Most mit veszíthetsz vele?
2023. febr. 23. 17:25
 16/22 A kérdező kommentje:
13 amikor mérges rám mert nem tudunk elég időt együtt tölteni akkor a fejemhez vágja hogy lenne neki ezer ember akivel lehetne éppen de velem van és én miért nem fordítok rá több időt ha kedvelem és szeretem őt
2023. febr. 23. 17:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Azt mondja lehetne neki más nem azt hogy van is.
2023. febr. 23. 17:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha masba szerelmes attól is lehet.
2023. febr. 23. 17:59
 19/22 A kérdező kommentje:
18 Ezt nem értem. Ezt hogy érted? Hogy másba szerelmes és felém mutatja ezeket az érzéseket?
2023. febr. 23. 19:42
 20/22 A kérdező kommentje:
11 én is ezt kérdeztem tőle,és azt mondta hogy ezt nem értem ezt, mondtam neki hogy magyarázza el,mondja el,de nem mond rá semmit.
2023. febr. 23. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!