Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lehet ez?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz. Volt ölelés majd csók és szerette volna a szexet is. Rengeteget beszélünk. Van hogy ki akar sajátítani,nem tetszik neki ha más lányokkal beszélgetek. Kedvel és én is őt. Párkapcsolatban van de az már nem számít neki semmit. Szeret engem de azt mondja hogy nem úgy mint én őt. Az lenne a kérdésem hogy akkor mégis hogyan szeret ha nem úgy mint én őt,és honnét tudja hogy én hogyan szeretem? Illetve ebben az esetben hogyan lehet szeretni egy embert másképpen? Kedvelem sokat együtt vagyunk,és minden nap órákat beszélünk. Nem értem. Köszi a válaszokat.2023. febr. 23. 07:02
21/22 A kérdező kommentje:
Ha komoly velünk kapcsolatos kettőnkről szóló kérdések merülnek fel akkor mindíg azzal jön hogy ő nem jönne össze velem ha nem lenne a párja akkor sem és a másik a kedvencem hogy én többet érzek mint ő ,pedig nem lenne szabad. Ezekkel meg őrít. Meg hogy úgy is az lesz majd hogy én meg utálom és soha többé nem beszélünk majd. Szerintem túl korán mondtam el és ő is hogy többet érzünk egymás iránt,így most nyomást érez,holott lehet hogy nem gondolta ezt komolyan velem de meg szeretett,és most azt hiszi hogy el várás hogy szeressen.
2023. febr. 23. 19:56
22/22 anonim válasza:
De most komolyan miért hagyod, hogy ennyire irányítson? Szerintem keress egy normális értékrendű lányt aki nem csak szórakozik veled hanem értékel,tisztel szeret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!