Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az amit érzek?
Nem rég kezdett el dolgozni egy csinos fiatal (20 év körüli) lány azon a munkahelyen, ahol én is dolgozok. Amióta megláttam, sokszor gondolok rá anélkül, hogy bármi oka lenne. Sokszor csak úgy eszembe jut. Érzek is iránta valamit, ami jó és kellemes érzés. Valószínűleg Ő is érezhet irántam.
Lehet -e az, hogy szerelmes vagyok?
Nem lehet. Ahhoz több kell és több idő, mélyebb megismerés.
Tetszik, vonzódsz iránta. Beszélgess vele, ismerkedj. Óvatosan. Nem ajtóstul a házba.
Úgy beszélgess vele, mintha bármelyik kollégáddal tennéd, hogy kicsit kollegiálisan haverkodjatok. Aztán az élet hozza magával, amit hoz.
Lehet, hogy néhány mondat után kiderül, hogy nem is olyan érdekes.
Bátran, lazán, könnyedén.
Ez csak tetszés, nem igazán szerelem.
"Valószínűleg Ő is érezhet irántam." - Ezt miből gondolod?
Ő busszal jár dolgozni, én meg autóval. Nincs időnk találkozni, csak amikor Ő dolgozik és én elmegyek az asztala mellett, esetleg akkor tudok köszönni neki. Biztosan fogadná a köszönésemet, de látom rajta, hogy teljesen belemerül a munkába. (Teljesíteni kell a kiadott munkát egy néhány napon belül). Csak Messengeren keresztül írok neki, de akkor sem válaszol minden kérdésemre.
Pl.: "Sportolsz valamit?" Erre nem válaszolt még, pedig már három napja kérdeztem. Ő még nem kezdeményezett írásban. Ha a hétvégén írok neki és kérdezek valamit, Ő válaszol, de akkor is hosszú órák telnek el, amíre válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!