Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt érzem, hogy elb*sztam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt érzem, hogy elb*sztam az életem. Hogy lehet ezzel együttélni?

Figyelt kérdés
9 éve együtt voltam fél évet egy nővel, de még egy kis hülyegyerek voltam, nem akartam elköteleződni, élveztem az életet, csajoztam mellette, őt nem vállaltam fel, képtelen voltam kimondani, hogy a párom, vagy hogy szeretem, szóval igazi gyökér voltam na... Megelégelte, választás elé állított, én pedig a szabadságot választottam. Tudom, hogy teljesen összetörtem ezzel, hisz ő akkor komolyan tervezett volna velem. Ő azóta férjhez ment, gyerekei vannak, jól érzi magát a házasságában. Közös a baráti társaságunk, így ha akarnám sem tudnám elkerülni őt, vagy a hírét. Nekem 5 éve van egy mostmár haldokló kapcsolatom, sosem klappoltunk, de szeretem, mint embert, gondoltam majd hátha kialakul... Igazi se veled, se nélküled kapcsolat lett és ha igazán őszinte akarok lenni, már nagyon nagyon régóta úgy érzem, hogy egy f*sz voltam. Az előző nő az életemben A megtestesült nő, szerelmes vagyok belé gyakorlatilag az első pillanattól kezdve és képtelen vagyok elfogadni, hogy elveszítettem. Úgy érzem, hogy ha ő nem az enyém, nem érdemlek és nem is akarok senkit. Ő pedig már sosem lesz az enyém. 9 éve... és nem múlik az érzés, sőt olykor olyan erősen lángol, hogy teljesen taccsra vág! Lesz valaha is normális életem?
2023. márc. 17. 13:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%

"nem akartam elköteleződni, élveztem az életet, csajoztam mellette, őt nem vállaltam fel, képtelen voltam kimondani, hogy a párom, vagy hogy szeretem,"

Fiatal nőként pontosan ismerem a fajtádat, elkerülhetetlenek vagytok, szóval őszintén mondom, megérdemled amin most keresztül méssz:)

Dolgozik a karma.

2023. márc. 17. 13:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy illúzióhoz ragaszkodsz. Akkor van esélyed a boldogságra, ha elhagyod a mostanit és majd egyszer jön valaki, akivel boldoggá teszitek egymást. Ne kapaszkodj a múltba, nem egészséges.
2023. márc. 17. 13:41
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen egyet értek az egyessel! Így ahogy mondja! A fajtád elkerulhetetlen! Megerdemled a sorsod! Majd legközelebb már megbecsulod azt, amid van
2023. márc. 17. 13:45
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Meg is érdemled a sorsod. Egy cseppet sem sajnállak.
2023. márc. 17. 13:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Az életed nem egy másik emberről kellene, hogy szóljon. Következésképpen önmagában ezzel biztos, hogy nem bsztad el az életed.

2. Majdnem eg yévtized telt el, tedd már túl rajta magad! Az Igazi nem létezik, azt csinálni kell! Igen, lehet, hogy ő jó alapanyag lett volna hozzá, és az is meglehet, hgoy a mostani párod nem az. De vannak még nők a ivlágon, keress hát mást és annyi.

2023. márc. 17. 13:53
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem kell sajnálni, én is tudom, hogy egy gyökér voltam. Az okát is tudom miért voltam akkor éppen ilyen, de mentegetőzni nem akarok, nincs mit szépíteni azon, hogy rohadék voltam vele. Nagyon rosszkor "találkoztunk", nem ez az alap beállítottságom. Ő felém sem bagózna, én meg megsem érdemelném, hogy megtegye, így tudom, hogy nincs értelme ebbe az illúzióba kapaszkodni, csak nem tudom, hogyha ennyi éven át nem tudtam elengedni, akkor mégis hogyan, mikor leszek rá képes...
2023. márc. 17. 13:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát majd ha jön egy nő, aki boldoggá tesz.
2023. márc. 17. 14:01
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Ennek tudatában legalábv azt a szívességet tedd meg, hogy szakítasz a jelenlegi pároddal. Ne használd ki, ne pazarold az idejét. Ő nem tehet róla hogy te szerencsétlen vagy.
2023. márc. 17. 14:01
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Ez a tipikus mindig az kéne aki nincs. Ha vele lettél volna, meg azert sirnál, hogy elcseszted rá az időd:D
2023. márc. 17. 14:18
 10/19 A kérdező kommentje:

Bár csupán annyi baja lenne a jelenlegi kapcsolatomnak, hogy szerencsétlen vagyok....

9, egyébként ez jogos, nem tudhatom. A mostani kapcsolatom sem így indult, mégis az lett a vége, hogy elcsesztük egymás idejét és kinyírjuk egymás idegrendszerét. Utólag belegondolva már az elején is tudhattuk volna, hogy ez lesz.

2023. márc. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!