Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen lánnyal milyen lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lánnyal milyen lehet együttélni?

Figyelt kérdés

20 on pár éves, nem valami házias, főzni nem tud, állandóan megy valahova. Egy ilyen lánnyal milyen lehet együtt élni? Mennyire lehet házias?

Nekem fura ha egy csaj ilyen, mert ők elvárják hogy a fiúnak legyen jogsija de ők még takarítani sem tudnak.

2022. dec. 10. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Fiatal, lehet az anyukája főz rá, vagy rendel, mert tanul.

Amúgy ha zavar, hogy nem házias minek torodsz vele? ^^

Keress olyat, aki tud és meg van oldva a problémád.

Amúgy attól, hogy nem tud főzni, mást tudhat pl sütni vagy hímezni lol.

Mindenkinek vannak hobbijai és tehetsége.

2022. dec. 10. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is van jogsim. Főzni fejből szinte semmit nem tudok, ha épp kedvem van, akkor a neten keresek receptet.

Miért is a nő dolga főzni?

Én eleve ezzel indítok. Se a tűzhely melege, se a ház Hamupipőkéje nem leszek.

Felnőtt embernek legyen jogsija és legyen képes ellatni magát, a háztartást, illetve egy kapcsolatban csillogtassa is meg ezt a képességét tisztességesen, akár nő, akár férfi.

Tudok ezeken felül fúrni, szekrényt összerakni, emelni, cipelni.

Aki szerint a nő a konyhába való, az nyaljon sünt és keressen egy házias menyecskét. A csaj, én, meg bárki más pedig megoldja az étkezéseit egyedül.

2022. dec. 10. 21:48
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

elmúltak azok az idők, h. a nő helye a konyhában.

miért kéne neki főznie terád vagy másra faxira, miért egyedül kéne tolnia a háztartást?

és miért gondolod, h. rá van szorulva a jogsidra? sztem van neki saját!

2022. dec. 10. 21:59
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Főzni szerintem inkább a harminc felettiek tanulnak meg inkább, hogy még a biológiai óra lejárta előtt szülhessenek babát. (Ha akarnak persze.)

A 40-es, 50-es korosztály szerintem már jóval inkább önellátó (idős szülők esetleges tartós betegsége/haldoklása/halála, stb.)

2022. dec. 10. 22:04
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ez így fura. Ez inkább szerződéskötéshez hasonlít, hogy ki mit vár el a másiktól. Hol van ebben, hogy szeretjük egymást?
2022. dec. 10. 22:22
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

" de ők még takarítani sem tudnak."

Na és ameddig nincs barátnőd addig ki főz rád és ki takarít? Vagy éhezel és ülsz a mocsokban?

Felnőtt ember vagy, neked is ugyanúgy el kell tudnod látani a dolgaid. A takarítás pedig nem csak a nők dolga.

2022. dec. 10. 22:57
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

Huszonévesen én is ilyen voltam, nem volt hétvége hajnalig tartó buli nélkül, gőzöm nem volt, hogyan kell egy ebédet megfőzni, hogy néz ki a rend. K.ra nem érdekelt semmi. Nekem akkor az volt furcsa, amikor az egyik 21 éves lány ismerősöm arról beszélt, hogy mit hogyan takarít ki, a háztartás volt az élete középpontja. Koravénnek tartottam őt. De ahogy idősödtem, úgy változott a hozzáállásom is. Most már tudok jól főzni, a lakásban mindig rend és patika tisztaság van, már nem is bírnám elviselni másként.

Szóval én azt mondom, az ember állandóan változik (hogy milyen irányba, azt előre nem tudatjuk), de senki nem marad olyan, mint húszéves korában.

2022. dec. 10. 23:32
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

"állandóan megy valahova"

ez mit takar? mert ha bulizni pl, az nem igazán vonz, de ha kirándulni, felfedezni, vagy csak épp valamerre elutazni a közelbe, azzal nekem semmi bajom, legalább már meglenne a közös pont :D

2022. dec. 10. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
Annyi idősen nem vártam el a jogait, mert volt nekem is, sőt még autóm is. Azért, mert nem főztem, takarítani tudtam, nem is értem az összefüggést. Mivel állandóan mentem, megoldottam az étkezést. Kösz amúgy, a párommal elég jól elvagyunk 20 éve, még 2 gyereket is vállalt velem és mivel ő szeret főzni, sokszor ő főz. Ezzel a mentalitással nem biztos, hogy olyan nőre találsz, akit szeretnél is, mert tudod a mai világban már a nők is annyit dolgoznak, mint a férfiak és mellette nem mindenki akarja az asszonyállat szerepet játszani
2022. dec. 11. 07:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen nemhogy házias nem voltam, de egyáltalán nem is érdekelt. Dolgoztam, de a szabadidőmben én is folyton mentem valahova. Most sem nevezném magam házitündérnek, de mindent megcsinálok, amit kell.
2022. dec. 11. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!