Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van,hogy egyszer jól érzem magam a párommal, máskor pedig úgy érzem,hogy sokkal jobb nélküle: Ez azt jelenti,hogy nem vagyok szerelmes?
Gyermekkorom óta sokat fantáziálok,úgymond van egy fantáziavilágom amiben vannak "kitalált jóképű férfiak", egy másik világ amibe menekültem a gondok elől, amik otthon szakadtak a nyakamba.
Abban a világban megvannak a férfi ideáljaim,és ezt kerestem a valóságban is. Viszont a való életben ha hozzájuk akartam igazítani a mércét, arra döbbentem, hogy senki sem állt velem szóba, vagy én rostáltam ki mindenkit. A mostani párommal megvagyunk, stílusilag egyezünk,de úgy érzem,hogy valami mégis hiányzik. Elmondtam neki is ezt a fantáziavilágot, és azt mondta,hogy nagyon beletokozódtam ebbe a világba,és nem tudok kilépni a valóságba. Soha nem voltam még szerelmes, és most sem érzem teljes szívemből azt,hogy ha kútba ugorna, akkor ugornék utána. Van amikor nagyon semleges ha mellettem is van. Jókat nevetünk, jól érezzük magunkat együtt, de ha éjszaka lefekszem pihenni, nem ő jár a gondolataimban,hanem a fantázia férfiak,és nap közben is velük fantáziálok. Nem tudom,hogy mit kellene tennem. Valóban ez a világ akadályoz, hogy szerelmes tudjak lenni?
28/n
Te fizikailag vagy 28. Egyébként 10-nél nem több.
Ez a legnagyobb problémád.
Nem szereted ezt az embert.
Ha megtapasztalnád,milyen VALÓBAN szerelmesnek lenni,ilyen gondolatok meg sem fordulnának a fejedben.
Másrészt,ha fejben is felnőtt lennél,sem időd,sem energiád nem jutna erre az álomvilágra.
Ne válassz olyan barátot, aki kútba ugrik és te se ugrálj be a kútba senki után. Ez a hosszú, boldog élet egyik titka.
Inkább csókolj meg egy békát, talán királyfi lesz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!