Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre szerelmes lennék? 26/f Normális, hogy nem tudok flörtölni azzal, akibe szerelmes vagyok? Vagy ez csak mély barátság?
Kolleganőmről van szó, akivel nagyon közeli barátságunk volt, de azt hiszem talán kölcsönösen átalakult szerelemmé. Alapból elég szexuálisan tudok közeledni nőkhöz, lazán flörtölök, és imádom is csinálni. Viszont ennél a nőnél kb. eszembe sem jut, hogy bármi szexuális utalást tegyek, még alkohol hatása alatt sem (!), inkább csak azt veszem észre, hogy gyönyörködöm a gesztusaiban, elveszek a szemeiben, nézem, ahogy nevet, gondolkom, mit érezhet stb…De képtelen lennék flörtölni vele…meg tényleg nem is gondolok rá úgy…inkább olyan sokkal gyengédebben.
Ez normális? Veletek is így van?
Gondolsz rá éjjel nappal? Almodozol a jövőről, fantázialsz arról, hogy valamivel megleped örül és azért te is boldog vagy? Szerintem ilyesmi a szerelem, persze a szexuális rész is oda tartozik.
És nem kérdezed magadtól, hogy szerelmes vagyok-e, csak rádöbbensz hirtelen.
Én arra tippelek inkább, hogy kezdesz beléhabarodni(fellangolas), vagy inkább mint ember vonz.
3-as. Igen amiket írsz az mind igaz. Várom, hogy valahol véletlen összefutunk, esténként arra gondolok, vajon mit csinálhat; szeretném ha jól lenne, érdekel az egész élete, minden érzése, gondolata stb…
Lehet, hogy inkább mint ember érdekel. Mert amúgy nagyon különleges ember
Ezt szerintem úgy lehet a legegyszerűbben kideríteni, ha elhívod munkaidőn kívül pl. kávézni..
Valószínűleg ez már a szerelem előszobája, legalábbis annak tűnik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!