Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 2.5 hónap után elmúlik a szerelem? Én úgy éreztem hogy ez szerelem. Hogy vele akarok lenni örökre,jó vele, boldog vagyok vele.
Figyelt kérdés
De többször is visszautasított a szexben (egymás után többször, kb 2 hétig nem volt szex..),többször is megbántott a "beszólásával". Már nem vagyok vele boldog. Pedig csak 2.5 hónapja vagyunk együtt. De már nem sokáig, szakítok vele. Ráadásul más problémák is vannak a kapcsolatban vele..2023. márc. 14. 22:43
1/6 anonim válasza:
Nagyon türelmetlen vagy. Megy a buszod?
- Amit először láttál benne az eltűnt, vagy csak képzelted?
- Amit ő láthatott benned az részedről nem volt őszinte dolog?
Lehet, hogy zavarja valami, amiről nehezen beszél.
Lehet, hogy szeretne valamit, de pl kisgyerekként sokszor kinevették emiatt nem tudja hogyan mondja el.
Lehet, hogy a munkahelyén/suliban van valami, amitől kevesebbnek érzi magát.
Vagy lehet akármi. 2.5 hónap egy kapcsolatban nagyon kevés idő, arra se elég, hogy rendesen megismerjetek egymást.
3/6 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy néha mégse illik össze két ember, és nem folytatják. Ez nem ritka dolog, ha nem vagy boldog, akkor lépsz ki, amikor akarsz, te tudod. Ha valami ilyen hamar elromlik, az nem egy tartós dolog.
5/6 anonim válasza:
Húha! Ezek a problémák évek múlva jönnek csak elő, nem az elején!
6/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak fellángolás volt, nem szerelem? Nekem szerelemnek tűnt. De "hamar eltűnt". Kiábrándultam belőle.. Amikor harmadszorra is elutasított szexben (úgy hogy egymás után a 3.eset volt, 2 hete nem volt szex) én már akkor elhatároztam hogy szakítok vele. Nem egyforma a libidónk. Nem gondoltam hogy van olyan férfi akinek elég ennyi szex..
2023. márc. 15. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!