Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy ezt érzem iránta?
Sziasztok
A párommal lassan 2 éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást és vele tudom elképzelni a jövőmet is. Minden szempontból rendben van a kapcsolatunk, jobbat nem is kívánhatnék, ezért is érzem magam egy hálátlan "tipikus" nőnek... Ő az első komoly kapcsolatom. Van egy férfi, akivel barátok voltunk a kapcsolatom előtt, ám ő többet érzett, ezért megszakadt. Sajnos nagyon sokat gondolok rá, hogy hiányzik, és ettől rettentő bűntudat gyötör.
Nem akarom elhagyni a páromat, de mégis úgy érzem, hogy én ezekkel a gondolatokkal hibát követek el, és félek, hogy nem múlik el.
Illetve itt a gondolat, hogy egyetelen párom volt, és vele éljem le az életemet, de mi van ha mással kellene? Ezt természetesen mindig elhesegetem, hiszen egyértelműen szerelmes vagyok.
Mi a baj velem?
Nincs veled semmi gond. Amit érzel az mondjuk úgy, hogy természetes.
Lehet, ha nem ő lenne az első komoly kapcsolatod hanem mondjuk sokkal később találkoztál volna vele akkor lehet, hogy teljesen másképpen éreznél.
Ez hülyén hangzik de nem csak az számít, hogy kivel vagy együtt hanem az is, hogy mikor.
egyértelműen NEM vagy szerelmes a párodba, ha az lennél, nem fantáziálnál másról.
tehát elsősorban ezzel az öncsaló gondolattal kéne leszámolnod, hogy te szerelmes vagy a párodba, ami nem jelenti azt, hogy ne szereted, de ez nem valódi szerelem, mert az kizárólagos.
azt is tisztáznod kéne, hogy a másik férfibe:
1. szerelmes vagy?
2. csak szexuálisan izgat?
3. vagy a női hiúságodat legyezgeti, hogy ő szerelmes beléd?
4. vagy az ijeszt meg, hogy nem tudsz tapasztalatot szeretni, és tudat alatt szorongsz a mostani kapcsolatodban, és "bezárva" érzed magad, miközben még élnél, kalandoznál?
ezeket gondold végig alaposan!
ha a másik pacák kell, akkor nem érdemes, sőt nem tisztességes a mostani párod mellett maradnod.
az érzelmi megcsalás is megcsalás, azért érzed magad rosszul, mert közben más jár a fejedben.
4-esnél a pont, jól leírta!
5. nem nehéz kitalálni: szerelmi rajongást és extra figyelmet kaphatott, ennél tovább nem jutottak.
#2.
"Nincs veled semmi gond. Amit érzel az mondjuk úgy, hogy természetes."
Hogy mondhatsz ilyen hülyeséget?
Szerinted "teljesen természetes", hogy párkapcsolatban az embernek más körül forognak állandóan a gondolatai, hogy másra vágyik? mit szólnál, ha a párodról kiderülne hasonló?
#2 nem hülyeség.
Érdekelne egy statisztika, hogy 100 emberből mennyi marad az első párjával élete végéig.
Nem törvényszerű, hogy szakítani fog a barátjával de a tapasztalat ezt mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!