Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire normális, hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy ezt érzem iránta?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A párommal lassan 2 éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást és vele tudom elképzelni a jövőmet is. Minden szempontból rendben van a kapcsolatunk, jobbat nem is kívánhatnék, ezért is érzem magam egy hálátlan "tipikus" nőnek... Ő az első komoly kapcsolatom. Van egy férfi, akivel barátok voltunk a kapcsolatom előtt, ám ő többet érzett, ezért megszakadt. Sajnos nagyon sokat gondolok rá, hogy hiányzik, és ettől rettentő bűntudat gyötör.

Nem akarom elhagyni a páromat, de mégis úgy érzem, hogy én ezekkel a gondolatokkal hibát követek el, és félek, hogy nem múlik el.

Illetve itt a gondolat, hogy egyetelen párom volt, és vele éljem le az életemet, de mi van ha mással kellene? Ezt természetesen mindig elhesegetem, hiszen egyértelműen szerelmes vagyok.

Mi a baj velem?

2022. dec. 5. 11:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Illetve az, hogy ne vele éljem le az életemet megrémiszt.

Ahhoz viszont nincs jogom, hogy kérjek tőle pár évet, és aztán újra legyünk együtt. Ez akkora igazságtalanság lenne a részemről, hogy sosem tudnék magamra ugyanúgy nézni..

2022. dec. 5. 13:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagy, nem vele fogod leélni az életed, ebbe akár fogadhatunk is.

legyél már reális, már most más faxin kattogsz.

gondolod, hogy 40-50-60 évet még kibírsz a pasid mellett?

2022. dec. 5. 16:18
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Sokáig albérletben laktam, aztán laktunk. Sokat dolgoztunk szerencsénk lett és lett egy kis házunk vidéken. Tovább dolgoztunk és lett egy nagy házunk a városban. Odaköltöztünk, évekig minden faja volt, de a végén elkezdtem vágyakozni a kisház után, amit nem adtunk el. Mostanában felváltva élek a kisházban és a nagyházban. Ez számomra a tökéletes, teljes élet.
2022. dec. 5. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak 100%-ban.
2022. dec. 5. 16:28
 15/20 anonim ***** válasza:
(12-esnek :D)
2022. dec. 5. 16:29
 16/20 anonim ***** válasza:
17%
A 13-asnak is:)
2022. dec. 5. 16:31
 17/20 NTBS ***** válasza:
Inkább a beteljesületlen vágyat érzel a régi iránt. Rakd rendbe a gondolataidat. De nem vagy szerelmes. Az nem ilyen.
2022. dec. 5. 16:58
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagy szerelmes. A szerelem egy kémiai függőségi állapot, amikor az az egy embert mániákusan imádod, ő tölti ki az elméd az időd nagy részében, és az ő közelségére, fizikai és szellemi kontaktusára vágysz. Az rémít meg, hogy amit akarsz, az bizonytalan, és lehet, hogy életed legjobb lehetőségét (jelenlegi pároddal) eldobod egy rosszabbért (nem csak a hiányzó pasiért, bármi élményért, ami nem a pároddal van). Szerintem még őrlődsz ezen pár hónapig és el fogod hagyni, vagy ha vele maradsz majd, 2-5-10-20 év múlva csalod/tönkremegy a kapcsolat/elválsz... Amikor az embernek voltak már tapasztalatai, volt szingli párszor, volt kapcsolatokban, kalandokban, megcsömörlött, összeszedte magát, meg akar állapodni, és a csodálatos partnere is meg van hozzá, akkor nem fog ezen pörögni, hogy mit hagy ki.
2022. dec. 5. 20:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, olyan, mintha a lelkem mélyéről szóltál volna, valószínű, hogy ő tökéletes számomra, de lehet, hogy 5-10 év múlva.. és ez sajnos nagyon nehéz döntés
2022. dec. 5. 23:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Minek emelted ki a kérdést?

Leirtak páran, nem vagy szerelmes a párodba, a másik fiú meg amolyan elveszett opció, mert nem léptél időben.

Szakíts azt jöjj össze a másikkal.

Úgyse fogod leélni az életed a mostanival, mert már most "kacsintgatsz" másfelé!

2022. dec. 7. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!