Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nők! Milyen számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők! Milyen számotokra egy tökéletes pasi? Nem a külsőségekre gondolok most hanem gesztusokra pl.

Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 19:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem létezik tökéletes, de ez nem objektív. Nem tudom, az emberek miért objektíven értelmezik ezt mindig. Simán le tudom írni, hogy számomra mi a tökéletes, tudva, hogy ez másnak nem lesz az.

Objektíven tökéletes kaja, zene, film, stb sem létezik, de tudok olyan dalokat, amik NEKEM tökéletesek.

2023. márc. 9. 19:57
 12/19 A kérdező kommentje:

ma 19:57

Kb ilyen válaszokat várnék. :-) Köszönöm.

2023. márc. 9. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes pasi? Hmm, aki tudja, hogy mikor kell megnevettetni, mikor kell megölelgetni és amikor hetente egyszer bekövetkezik nálam a végső kétségbeesés van nála csoki :)
2023. márc. 9. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a tökéletes pasi az, aki tudja kezelni, ha nyűgös vagyok, nem fél tőlem a hangerőm miatt, megölel és hagyja, hogy kisírjam magam a vállán, ha arra vágyom, nem felejti el a szüli-, név-, valentin- és nőnapot és ezeken meglep apróságokkal és emellett is néha, valamint szeret színházba, moziba, biciklizni és wellnessezni járni. Nem utolsó szempontból nagyon jól tudunk kommunikálni egymással mindig, minden témáról. Ja és nem impotens, képes akár mindennap szeretkezni velem, ha úgy adódik. No meg elfogadja, hogy vannak gyermekeim, nem koloncként tekint rájuk. A legfontosabb, hogy engem akar és nemcsak beéri velem, amíg nem talál jobbat. 40N
2023. márc. 9. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

- tudjunk jól beszélgetni

- lássam rajta, hogy érdeklem... Kérdezzen, legyen kíváncsi rám

- bókoljon, udvaroljon a kapcsolatban is

- közös értékrend, alapok

- legyen humoros, tudjon megnevettetni

- tudja kezelni az én vicceimet is, nem muszáj rajta nevetni, de reagálja le

- tudjak mellette nő lenni, egészítsük ki egymást

- ossza meg velem, ha valami bántja, vagy ha kétségei vannak bármivel

- tudjam vele megosztani a gondolataimat, legyen rá vevő és támogasson

- lehessek mellette szabad, ne akarjon bekorlátozni (akkor menjek barátnős kávézni ha szeretnék, ne nézzen rosszallón, hogy ő vizsgák előtt ilyet nem tenne... Pl)

Most ezek jutottak eszembe, természetesen a fizikai vonzalmon kívül, de a kérdés a belsőre vonatkozott

2023. márc. 9. 22:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmes az élet minden területén,meghallgat,humoros,lehet vele tervezni, önálló véleménye van,megbízható,kedves.
2023. márc. 9. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki nőkènt bánik velem. A társakènt, a másik felekènt. Felvállal, ès büszke rám akkor is, ha èppen nem vagyok toppon. Aki a gyenge napjaimon mellettem áll teljes váll szèlessèggel, ès segít kizökkenteni onnan. Aki előtt nem kell erősnek mutatnom magam, ès nem is hagyja azt hogy egyedül birkozzak meg mindennel. Akivel minden nap egy ünnep, ès èvek múltán ugyanúgy ugrom a nyakába mint az első randijainkon. Nem vár el semmit, nem akar megváltoztatni. Aki úgy igazítja a lèpèseit, hogy rendületlenül kövessem. Csodás apa. Jó szerető.
2023. márc. 9. 22:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Turelmes

Udvarias

Tajekozott

Gyakorlatias

Megjavit otthon dolgokat

Talpraesett

Van paraszti esze boven

Bator

Nem aggodalmaskodik,hanem laza

Szeret jarni bulizni

Jol tancol

Tapasztalt az agyban

Nem sertodos

2023. márc. 10. 03:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

-Van benne gondoskodási vágy, törődő, figyelmes

-Türelmes

-Intelligens, lehet vele jókat beszélgetni

-Van humorérzéke (és tetszik neki az enyém :D)

-Ha kell, akkor határozott is tud lenni

-Normális mértékben ápolt és sportos

-Tisztességes, megbízható

Most hirtelen ennyi jut eszembe.

2023. márc. 10. 06:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!