Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nők! Milyen számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők! Milyen számotokra egy tökéletes pasi? Nem a külsőségekre gondolok most hanem gesztusokra pl.

Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 19:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%
Tökéletes férfi/nő nem létezik.
2023. márc. 9. 19:13
 2/19 anonim ***** válasza:
47%
Pontosan. Aki emberi testben létezik, az már eleve nem lehet tökéletes, a kettő kizárja egymást.
2023. márc. 9. 19:19
 3/19 A kérdező kommentje:

Tudom. :-)

De ugye mindenkinek más a tökéletes.

Én pl ilyen dolgokra gondolok...

Meghallgat és bátorít ha bizonytalan vagyok? Nem felejti el az alkalmakat név-születésnap évforduló stb. Támogasson bármilyen őrült ötletem van.

Vagy pl ha csak megemlítem hogy valamire vágyok megszervezi vagy megveszi stb...

2023. márc. 9. 19:20
 4/19 anonim ***** válasza:
36%
Ha tudod, miért kérdezed?
2023. márc. 9. 19:21
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Amit te írtál le az inkább papucs. :D
2023. márc. 9. 19:21
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy papucs, az lenne a normális.
2023. márc. 9. 19:22
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lenne már ha az őrült ötleteit támogatja? Mit szervezzen meg pikniket a mezőn, vagy esküvőt csak mert ő arra vágyik? Mi van? Fejezze ki magát érthetően és írja le azt is, hogy ő mit tenne a párja miatt meg.

Ha semmit jóformán, akkor igen papucs az a hülye, aki minden kívánságát teljesíti, vagy esetleg Dzsinn a palackból. :D

2023. márc. 9. 19:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg normális. Papucs az mást jelent.
2023. márc. 9. 19:30
 9/19 A kérdező kommentje:

19:21 Miért lenne papucs?

Te nem szeretnéd ha valaki így viselkednének veled?

Ha pasi vagy ha nő. ;)

2023. márc. 9. 19:44
 10/19 anonim ***** válasza:
97%
Őszinte, megbízható, hűséges, céltudatos, intelligens, humoros. Fontos, hogy legyenek közös témák, közös értékrend, közös tervek. És a jó szex is fontos természetesen. Szeretem én is a pici meglepetéseket, pl ha csinál nekem vacsorát (valami egyszerű is jó, akár pl melegszendvics). Vagy apró kis ajándékok, pl imádom az epret, tavasszal rendszeresen meglep vele. Meg úgy általában a bókok a mindennapokban nagyon jól esnek.
2023. márc. 9. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!