Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor olvastam már, amikor valaki a rossz kapcsolatáról panaszkodik, hogy "ne félj lépni, majd jön más, aki megbecsül, aki úgy szeret, hogy a csillagokat stb." Én kiléptem, de attól félek, mi van, ha ez a vigasztalók részéről csak egy hangzatos...?
Hm, ha nem lesz már szerelem, akkor is összejöhetsz olyan pasival, aki tisztel és szeret mint embert. Nem fog hazudni, félremenni stb.
Nem minden a szerelem, amúgy is elmulik és vagy szétválnak a párok vagy együtt maradnak, mert az őszinte mély szeretet és tisztelet összetartja őket (+gyerek, ház, vagyon).
Ha már öregebb leszel meglatod úgy fogod gondolni te is. Örülsz hogy olyan társra akadsz, akire számíthatsz, mert egyedül öregnek lenni nem olyan jó dolog.
Egyébként lehet 45 évesen (+) találkozol a szerelemmel ezt senki nem tudja, csak olyan opciót írtam, ami még minél jobb mint magányosan végezni.
Kérdező, te most akkor kapcsolatban vagy vagy sem? Ha valaki egy rossz, érzelemmentes, esetleg bántalmazó kapcsolatban van, annál még egyedül is jobb lenni, szerintem. Plusz, ha kilép, van esélye, hogy jobbat találjon. Ha bennereked és csak szenved, akkor nem lesz változás. Megígérni senki sem tudja, hogy jön jobb, nyilván ezt senki sem tudhatja. Nekem pl jobb egyedül, mint rossz, megalázó kapcsolatban, ahol megcsaltak, mint a legutóbbi is volt.
Neked most tkp mi a problémád? Hogy nem találsz társat? Erre sincs garancia, sajnos, hogy fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!