Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek még?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel együtt nőttünk fel gyerekként. Szerelmes voltam belé gyerekként. Találkoztunk egy éve újra,és mivel messzebb lakik tőlem neten megtalált. Akörül lettem fent neten mikor vele találkoztam megint sok sok év után. Ramírt, és akkor mondta el,hogy szerelmes volt gyerekként belém. Meglepődtem,mert ezek nemrég derültek ki egymásról. Nem mondtuk el annak idején egymásnak mert nem mertük vagy nem is tudom. De mind azóta találkoztunk többször ketten. Neki van párja de nincsenek jól két gyerek van. Viszont nálam is. Neki nehéz hagynia a gyerekeit, de szeret engem is. Viszont a párját csak úgy mint a gyerekei anyját. Mit csináljak még,hogy együtt legyünk, hogy velem legyen?
2023. márc. 4. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Hagyni kell azokat az embereket akik szerelmet hazudnak!
2023. márc. 4. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Hát, kerdező, ebben igazad van. A szerelem az tényleg lehetetlenne teszi az objektív rálátást. Azt kelltenned, h leirod egy papírra egymás mellé h mit nyersz és mit veszítesz ezzel a dologgal. A hosszú távon várhatö következményeket is ideértve. Csak a magad, gyerekeid , jelenlegi párod, munkád és életed legyen a vizsgálatod tárgya, és hogy ezekre milyen hatással lesz a változás. Légy önző, a te szempontjaid legyenek fontosak. Ő is önző. Azt is gondold végig, ő mit tesz ebbe bele, miről hajlandó lemondani érted, mit várhatsz tőle hosszabb távon. Ha ezekkel megvagy olvasgasd mindkét oszlopot, ízlelgesd. Rá fogsz jönni, mi a helyes út számodra. Szorítok neked.

Jahh, ffi vagyok, és ez csak egy vélemény részemről.

2023. márc. 5. 08:37
 13/14 A kérdező kommentje:
12/12 Köszönöm. Jó olyat is hallani erről aki férfi,mert legalább a saját szemszögeteket hallom. Én elváltam már, ezért is adtam esélyt neki. Szeretem, és mindent megpróbálok. Neki nem felesége akivel együtt van, élettársak úgymond. De szeretnék a fejébe látni, hogy mit gondol, A szívébe,hogy mit érez!
2023. márc. 5. 09:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Az én olvasatomban ha “nincsenek jól” és “itt a nagy szerelem”, akkor az az ember valóban lép is, ha nem akar elveszíteni..

Láttam én már olyat h szintén gyerekkel, 20 év után újrakezdik emberek, férfiak is. Ha ő nem akar ennyire téged, hogy újrakezdje az életét veled, az azért van, mert mégsem annyira rossz neki otthon, és nem fogja kockáztatni.

Szerintem csak szebbet mond mint ami a valóság, hogy szeretik státuszban tartson. Ha komolyan gondolná, lépne.

2023. márc. 5. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!