Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még?
Hát, kerdező, ebben igazad van. A szerelem az tényleg lehetetlenne teszi az objektív rálátást. Azt kelltenned, h leirod egy papírra egymás mellé h mit nyersz és mit veszítesz ezzel a dologgal. A hosszú távon várhatö következményeket is ideértve. Csak a magad, gyerekeid , jelenlegi párod, munkád és életed legyen a vizsgálatod tárgya, és hogy ezekre milyen hatással lesz a változás. Légy önző, a te szempontjaid legyenek fontosak. Ő is önző. Azt is gondold végig, ő mit tesz ebbe bele, miről hajlandó lemondani érted, mit várhatsz tőle hosszabb távon. Ha ezekkel megvagy olvasgasd mindkét oszlopot, ízlelgesd. Rá fogsz jönni, mi a helyes út számodra. Szorítok neked.
Jahh, ffi vagyok, és ez csak egy vélemény részemről.
Az én olvasatomban ha “nincsenek jól” és “itt a nagy szerelem”, akkor az az ember valóban lép is, ha nem akar elveszíteni..
Láttam én már olyat h szintén gyerekkel, 20 év után újrakezdik emberek, férfiak is. Ha ő nem akar ennyire téged, hogy újrakezdje az életét veled, az azért van, mert mégsem annyira rossz neki otthon, és nem fogja kockáztatni.
Szerintem csak szebbet mond mint ami a valóság, hogy szeretik státuszban tartson. Ha komolyan gondolná, lépne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!