Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még?
Akkor maradj a szeretője, nyilvánvalóan a gyerekek csak kifogásként szolgálnak.
Nem szeret ő téged, őt sem, de még a gyerekeit sem igazán, egyedül önmagát.
A feleség lehet nem ad meg neki valamit az ágyban, kevés a szex, vagy egyáltalán nincs.
Illetve lehetséges, hogy érzelmi alapon hiányol valamit. Pl legfőképpen apa a feleség szemében, a pénzhozó és veled tölti be a hiányt.
Azért csak magát szereti, mert ha legalább valakit szeretne, akkor nem csalná veled, a gyerekei lennének a prioritás hiszen ha kiderül, akkor lehet repül. Tapasztalod, hogy annak ellenére mégis marad, lehet az otthon melege, a kényelem, a biztonság miatt amit te veled nem élhet meg mert neked is családod van és mindig ott lennének az életetekben az exek, neki erre nincs szüksége, akkor inkább marad minden úgy ahogy van: Két nő, aki simogassa az egóját és a lomposát, tök jó pozíció számára, majd hülye lenne lemondani róla, amikor készségesen lefekszetek vele mindketten, plusz az egyiket azért valamivel-természetesen a feleségét többre tartja, hiszen ő a gyermekei anyja, aki még a háztartást is tartja, a vagyon tartja össze. Te csak a szerető vagy, akibe bedugja ha kedve támad hozzá.
Ne álmodozz, nem fog lemondani semmiről az égvilágon miattad!
Válj el, aztán a gyerekeiddel meg egy bőrönddel állíts be hozzá, hogy őt választottad.
Ja, hogy annyira azért mégse nagy a szerelem? De ő dobjon el mindent, mert neked hízelegne a hiúságodnak. Mire fel? Mert gyerekként (!?) tetszett? Aztakurwa!
"Mindig azt mondja hogy nem tudja a gyerekeit ott hagyni,de engem sem akar elveszíteni. Nem akarja,hogy a mi kapcsolatunknak vége legyen."
Balek!
Hát ez neki irtó kényelmes pozíció, ahogy írták. Ami neki hiányzik, azzal pont kiegészíted a kapcsolatát. Válni nem fog, pláne akkor, ha szeretoje leszel és tényleg mindent megkap így a 2 nőtől, így hogy még a kényelmét is továbbra is fenntarthatja..
Ha annyira nagy lenne a szerelem, és ha annyira nem akarna elveszíteni(ergo téged akarna), és ha annyira nem szeretné már a feleségét, akkor könnyű lenne számára a válasz… így nekem nem tűnnek veled komolynak a szándékai, szeretőnek akar, ezt is mondta neked, csak burkoltan.
Ebbe vagy belemész, vagy nem, te döntésed. De nem biztos hogy megéri.
A te kapcsolatod sincs valószínűleg rendben, 2 sérült embernél nem nagyon szokott értelmes dolog kisülni.
Mindegy, pusztán a kérdésre válaszolva, itt most szerető státusz lett neked felajánlva, ennyi történt, nem több. Az arcodba mondta h nem hagyja el a családját. Ha belemész, meg ugyan miért hagyná el, ha amúgy is ott vagy neki te is?
9/9
Nagyon nehéz hagynom. Valahol tudom,hogy azt kell, de viszont én tényleg szerelmes vagyok belé! Szerelmesen olyan nehéz józanul gondolkodni 😢 de igen,ez nekem fáj. Így is és úgy is ha ez be van fejezve😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!