Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tegyek túl rajta, így 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krómgyűrű kérdése:

Hogy tegyek túl rajta, így 3 év után? 21/F

Figyelt kérdés

Elég hosszú történet lenne, ezért inkább a lényeget írom le. 3 éve megismertem egy lányt, aki nagyon a szívemhez nőtt. Próbáltam kezdeményezni számtalanszor, de nem ment.

Eleinte kölcsönös volt az érdeklődés egymás iránt, aztán a sok kudarcom után a lányt már nem igazán érdekeltem, szinte felém se fordult.

Néha-néha azért mintha fellobbant volna egy halvány parázs, de semmi több.

A lányt már lassan 2 éve, hogy nem láttam. Igen, közel egy évig tartott az egész história, amit fentebb leírtam, hatalmas egy pancser voltam. Ma azonban úgy gondolom, hogy már máshogy állnék hozzá, és határozottan, talpraesetten tudnék elé állni.

Van az a mondás, hogy ne szaladj olyan szekér után, ami nem vesz fel. Úgy vélem ez igaz, de egyáltalán nem tudom elfelejteni ezt a lányt. Ha érdekelném őt, akkor minden bizonnyal megkeresne valamilyen úton-módon. Sportolok, van hobbim, eljárok a barátokkal szórakozni, de semmi sem segít. Csajozni meg végképp nem szeretnék. Mintha nem is akarnék mást, csak őt.

2020. nov. 3. 11:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most mi a kérdés? Keresd fel. Lesz ami lesz. De amíg nem keresed meg, és nem próbálod meg, addig az lesz benned, hogy mi lett volna ha.. És tovább lépni sem tudsz.
2020. nov. 3. 11:38
 2/23 anonim ***** válasza:
52%
Nyugi, az évszázadok alatt rengeteg ember átesett már az ilyenen! Van élet a csalódás után is, hidd el. Gyászold meg, és lépj túl rajta, ugyanis a legszebb és legdrágább idődet pazarlod el, csak ezt még nem érzed. Husssshhh, ennyi a huszas évek, ez majd jusson az eszedbe!
2020. nov. 6. 18:10
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából én a fővárosban dolgozom, hétvégente járok haza vidékre, a lány pedig a szomszéd faluban él.

Nem internetes felületen szeretnék beszélni vele, mivel vagy letiltana (szvsz) vagy jobb esetben vissza se írna.

Ott pedig ritkán járok, személyesen pedig szinte lehetetlen, hogy összetalálkozzak vele.

Ezek szerint még mindig gyászolom az egész témát, immár 3 éve.. Most vagyok, mint a befőtt. Vele meg valóban szép időszak volt.

2020. nov. 6. 20:27
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem new 2-es szerint cselekedj. Azert nem tudod elengedni mert meg sem próbálod. Így nehéz akármit is elengedni hogy nem tudod mi lett volna ha.

Honnan tudod egyáltalán hogy letiltana, vagy nem írna vissza? Próbáltad már?

Vagy miért nem mész akkor abba a városba? Ennyi időt szakithatnál rá.

2020. nov. 6. 21:26
 5/23 A kérdező kommentje:

Igazad van, azonban van bennem egy kis félelem is, hogy mi van ha újra találkozunk, mondjuk a véletlen hoz minket össze. Lehet meg sem ismer már és mind a vad idegenek elsétálunk egymás mellett. Vagy az is lehet, hogy megutált.

Most gondolj csak bele. Hosszú idő óta nem beszéltünk, már nem is érdeklem valószínűleg. Ráírok, hogy "szia, én vagyok az, biztos emlékszel, mi újság?", szerintem, mint a lányok nagy többsége letiltana, hogy mit akarok már megint vagy nem reagálna semmit..

2020. nov. 7. 10:42
 6/23 A kérdező kommentje:
Várok még segítő és hasznos válaszokat, tanácsokat, tippeket. Akár a válaszadók tanácsaira vagy a saját kérdésemre mutatóan.
2020. nov. 12. 11:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem már rég fel kerested valamilyen úton módon...
2020. nov. 12. 11:31
 8/23 A kérdező kommentje:

Ha az ilyen egyszerű lenne, akkor szerintem fel sem tettem volna a kérdést.

Már ha interneten keresztül írnék rá, fogalmam sincs, hogy kezdeném el.

Személyesen meg maximum akkor találkoznék vele, ha a szomszéd faluba járnék bevásárolni.

2020. nov. 12. 11:44
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem bonyolult, csak te bonyolítod túl.

Akkor járj a másik faluba bevásárolni.

Vagy írj rá.

Szia. Hogy vagy? Mi újság?

2020. nov. 12. 13:36
 10/23 A kérdező kommentje:
Igazad van. Túlreagálom az egészet. A ráírással még várok, addig arra járok a közelben, hátha látom...
2020. nov. 12. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!