Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tegyek túl rajta, így 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krómgyűrű kérdése:

Hogy tegyek túl rajta, így 3 év után? 21/F

Figyelt kérdés

Elég hosszú történet lenne, ezért inkább a lényeget írom le. 3 éve megismertem egy lányt, aki nagyon a szívemhez nőtt. Próbáltam kezdeményezni számtalanszor, de nem ment.

Eleinte kölcsönös volt az érdeklődés egymás iránt, aztán a sok kudarcom után a lányt már nem igazán érdekeltem, szinte felém se fordult.

Néha-néha azért mintha fellobbant volna egy halvány parázs, de semmi több.

A lányt már lassan 2 éve, hogy nem láttam. Igen, közel egy évig tartott az egész história, amit fentebb leírtam, hatalmas egy pancser voltam. Ma azonban úgy gondolom, hogy már máshogy állnék hozzá, és határozottan, talpraesetten tudnék elé állni.

Van az a mondás, hogy ne szaladj olyan szekér után, ami nem vesz fel. Úgy vélem ez igaz, de egyáltalán nem tudom elfelejteni ezt a lányt. Ha érdekelném őt, akkor minden bizonnyal megkeresne valamilyen úton-módon. Sportolok, van hobbim, eljárok a barátokkal szórakozni, de semmi sem segít. Csajozni meg végképp nem szeretnék. Mintha nem is akarnék mást, csak őt.

2020. nov. 3. 11:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Menj be a szomszéd falu kocsmájába és mondd el a csaposnak, hogy ismersz egy nőt ebből a faluból Megmondaná-e, hogy mi van vele, férjnél van-e, ott lakik-e még?...
2020. nov. 13. 18:33
 12/23 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted. Én is hasonló szituban vagyok, viszont nálam jelenleg nincs esély, a lánynak barátja van, szóval elfogadom, ha mással találta meg a boldogságot. Egyébként bennem egy kérdés merült fel, méghozzá az, hogy vannak-e közös ismerőseitek. Mert, ha igen, akkor könnyebb a helyzet, össze lehet hozni egy szűkebb körű találkozót, ahova őt is meg lehet hívni(vagy megkérni valakit, hogy hívja meg), úgy már kicsit spontánabb lehetne a történet. Vagy, ha esetleg ráírsz, akkor ne tűnjön úgy, hogy ismerkedési céllal, hanem inkább mintha segítség, vagy tanács stb. kellene, és utána át lehet az ismerkedésre vezetni a beszélgetést. Szóval szerintem próbáld meg, veszíteni nem lehet vele, csak törekedj arra, hogy ne tűnj nyomulósnak, türelmesen alakítsd a dolgokat. Viszont, ha léptél valamit akkor légyszi írd meg, hogy mi a helyzet, és szerintem a többi válaszoló nevében is írhatom, hogy szurkolunk!
2020. nov. 13. 22:36
 13/23 A kérdező kommentje:

11-es:

Ezen elmosolyodtam.:) Nem vagyok kocsmába járó típus, sőt, nem is hinném, hogy férjnél van, hiszen velem egyidős a leány.

12-es:

Átérzem a helyzeted, mitöbb, ez borzasztó lehet, hogy a lány, akit annyira szeretsz, már kapcsolatban van. Ilyenkor én sem tudom, hogy van-e kiút ebből a keserűségből. Talán. Ha te is összefutnál vele, beszélnétek, elmondanád mit érzel iránta, és elmondaná, hogy mi lett volna ha, akkor valószínű nagy kő esne le a szívedről. De ez csak az én véleményem, ezt Te döntöd el, hogy hasznos-e.

Az a gond, hogy alig van közös ismerősöm vele, azt hiszem 10-12 ember. Leginkább családos felnőtt emberek, tehát az ő segítségüket ilyenre kérni, szerintem nem is tudom, hogy néznének rám. Ugyanakkor van pár egyidős ismerősünk, akikkel általános iskolába jártam még, de velük minden kapcsolatom megszakadt, ugyanis már mindenki a saját útját járja. Körülbelül ennyit tudok.

Ráírással kapcsolatban még várni szeretnék, nem akarok elkapkodni a dolgokat, úgy mint anno. Ez a segítségkérés nem is tűnik rossz ötletnek, csak magát a dolgot nem tudom perpillanat, hogy milyen segítséget kérnék tőle.

Nagyon szépen köszönöm a segítséged és azt hogy ilyen komolyan gondolod a problémámat. Én is szurkolok neked! Remélem valamit még tudsz kicsikarni a saját históriádból.

2020. nov. 14. 08:47
 14/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, miért nem tudnál bemenni egy kocsmába, vendéglőbe, cukrászdába... és szomjúság ellen kérni egy pohár ásványvizet, fagyit..., majd odaülni valaki/k/-hez az asztalhoz, megkérdezni, helybeliek-e és ismerik-e a lányt?

Ha olyan fiatal, hogy aligha van férjnél, akkor pedig rákérdezni, hogy szerintük van-e barátja.

2020. nov. 14. 09:29
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem lenne lehetetlen dolog, való igaz.

Nyáron, mikor jó idő volt és bőven volt szabadidőm gyakrabban jártam arra kerékpárral vagy motorral.

Azonban mára se időm sincs nagyon a munkám miatt és az időjárás se kedvező motorozgatni. Autóm pedig nincs.

Tudom, lehet ez mind, amit felsoroltam, ez mind kifogásnak tűnik.

2020. nov. 16. 11:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Irtad ha nagyon akart volna mar megkeresett volna. Nokent tanacsolom en is ezt gondolnam ha tetszene valaki. Szoval ne vedd keszpenznek hogy minden no kezdemenyez plane ha intro inkabb vedd keszpenznek hogy elkonyveli ha nem kezdemenyezel, hogy nem is akarod annak ellenere hogy mondjuk a testbeszededbol azt olvasta hogy nem csak neki tetszel hanem neked is. Ilyenkor szoktak butusan, sracok elkovetni azt a hibat hogy beszerveznek egy kamu csajt hogy hatha akkor cuppan a lany féltékenyen, de elfelejtik hogyha introvertalt akkor az ellenkezojet erik el es utana magyarazkodhat hogy de csak féltékennyé akarta tenni blablabla hulyeseg. Ha tetszik nekik valaki akkor annal a szemelynél kene probalkozni merni felvallalni az erzeseiket es nem jatszmazni.

Ha tetszik probalkozzal legfeljebb azt mondja, hogy nem! De ne vard hogy o probalkozzon.

2020. nov. 24. 22:06
 17/23 A kérdező kommentje:

Szeretnék még egyszer utoljára próbálkozni, de nem tudom, hogy milyen úton-módon.

Mégha nem is próbálkoznék, de szerintem megkönnyebbülnék, ha tudnám, hogy mi lett volna ha.

Nem egészen introvertáltnak ismerem, inkább nyitottabb személyiség.

2020. dec. 9. 09:34
 18/23 anonim ***** válasza:

ez egy értelmetlen vergődés, öregem, be vagy akadva érzelmileg egy olyan dolog miatt, amit kb. abban a pillanatban kellett volna elfelejteni, amikor először közölte a nő, hogy nem tart igényt a társaságodra.

köze nincs a nőhöz, elárulom, ez inkább egy másfajta nyomor, amivel foglalkozni sem akartál soha.

az embernek valóban hiányozhat egy másik ember, miután kapcsolatban volt vele, és az valamiért véget ért.

de egy ilyen plátói semmin lovagolni harmadik éve, ebben a korban...

ezzel fog elmenni az életed?

2020. dec. 23. 18:37
 19/23 A kérdező kommentje:

Ki tudja?

Szerinted mit kéne tennem?

2021. jan. 3. 10:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Már le lett írva. Arról hogy te nem kerested fel senki nem tehet. Addig pedig szerintem lezárni sem tudod.
2021. jan. 3. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!