Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyek ugy mintha autot akarnek tole venni vagy csak szimplan irjak ra ismerkedes celjabol? Nekem az elso szimpatikusabb
Van egy fiu akit kineztem magamnak
, viszont ismerem magam, ha csak ra irnek es beszelgetni kezdenenk vegig azt ereznem hogy csak en akarom azt a beszelgetest. Halalva van itelve igy az egesz. Lattam a bejegyzeseit facen, hogy autokat arul. Arra gondoltam, bejelolom es irok neki az autoval kapcsolatban es surgos talalkozot beszelek le vele, hogy megnezzem az autot. :D
Egyebkent nincs jogsim, de majd azt mondom ajandekba akarom venni.
Igy tudunk talalkozni anelkul, hogy en kezdemenyeztem volna. Aztan talalkozunk es az eletre bizom
Van ezzel valami baj szerintetek?
Szerintem ennyi jatszma belefer
Egyebkent sok kocsit arul, gondolom sokan mennek megnezni stb, nem nagy dolog hogy megnezem es aztan nem veszem meg. Ez még akkor is elofordulhatna ha komoly szandekbol szeretnem megnezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!