Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha tetszik nektek valaki, de eleve visszafogottabbak vagytok és nem szeretitek a feltűnést, akkor ismerkedésnél is van, hogy nem akartok mindenáron beszélni azzal a nővel, aki szimpatikus nektek?
A helyzet a következő: végre kezdünk jobban megnyílni egymás felé, ez úgy kb másfél hónap után nagy siker. (Ritkán találkozunk, úgyhogy ez a fő oka.) Neten is beszélünk, legutóbb olyan hosszú beszélgetésünk volt, mint korábban egyszer sem. Gördülékeny volt az egész, mindketten érdeklődtünk, nagyon jó volt. Viszont időnként volt már, és most is pont ez történt, hogy beszéltünk valamiről vagy én kérdeztem valamit, válaszolt, megköszöntem, és ezt már nem olvasta el. Tény, hogy attól még látta, mit írtam, de az, hogy nem nyitotta meg, kicsit olyan, mintha nem is lenne rá kíváncsi. Ez úgy kellene értenem, hogy valójában mégsem akar beszélgetni?
Személyesen mindketten nehezebben nyitunk, de ha elindul egy beszélgetés, akkor utána ott sincs gond. Ha nem is egymással beszélünk, de hallunk mindent, akkor is van, hogy mondunk valamit, ami a témával kapcsolatos, vagy ha tudjuk a választ valamire, amit a másik kérdezett, akkor megmondjuk. (Milyen nap van, vagy hasonló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!