Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszik Neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszik Neki?

Figyelt kérdés
Kiss mellű làny vagyok,a fiúnak akit négy éve ismerem mindig nagy mellű baratnöi voltak!
2017. dec. 25. 02:03
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Ha kimegyek a piacra nyáron dinnyéket sasolni és találok egy hatalmasat, de szét van aszalódva, rohadva, majd találok egy picit, de egészségeset/esztétikusat, szerinted melyiket választom? :) Fordítsuk meg, ha lenne egy gigafarkú palid és utána megismerkedsz egy átlagos vagy kisebb péniszűvel, kidobnád a testi adottsága miatt, miközben szerelmes vagy belé? Na ugye...

Egyébként éljenek a kis ciciiiiik!

2017. dec. 25. 02:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális férfi nem ez alapján dönt. Ha ez lenne a kizáró ok hogy összejöjjön veled, akkor meg nem vesztettél semmit vele.
2017. dec. 25. 02:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagy mellem van és voltam olyan férfival, aki azért nem akart velem összejönni, mert a kis mellűeket szerette. Sőt. Szerintem a legtöbb férfi a kis cicit szereti.
2017. dec. 25. 02:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha szerelmes vagyok ha nem,nálam nem a méret a lényeg
2017. dec. 25. 02:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam ez úgy szokott működni, hogy a nagy mellek jobban vonzanak de az csak amolyan + dolog, aminek örülök ha van, de egyáltalán nem ezen fog múlni
2017. dec. 25. 03:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak jobban eltudnam magamat is fogadni, jobb lenne ha nekem is nagy mellem lenne, szebb lennek, jobban tetszenek magamnak.
2017. dec. 25. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves hölgy, ne aggódj a méreteid miatt! Gondolom Te sem az Ő mérete miatt vagy oda érte. Ha meglátja benned azt amit kisugárzásnak hívnak, akkor elfogad és biztosan nem lesz a melleiddel probléma.
2017. dec. 25. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!