Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek AI-al?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek AI-al?

Figyelt kérdés
Szóval, ha az AI képes lenne a te tulajdonságaid alapján a lehető legmegfelelőbb társsá válni, az emberi testhez hasonló külsővel rendelkezni, akár még gyermeket nemzeni/szülni, akkor összejönnétek vele?

2023. márc. 3. 21:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hogy lehetne vele összejönni? Ez olyan, mintha beleszeretnék a kocsimba, vagy a mobilomba. Az egy tárgy. Bármilyen high tech, akármilyen szuper a borítàsa, meg lehet bármilyen szoftvere. Tárgy.

Nekem egy kapcsolat az érzelmekről szól. Innentől nincs miről beszélni.

Durva, hogy a mai online kapcsolatokat egy csevegőprogram egy az egyben helyettesíteni tudja, a jó szex meg kimerül abban, hogy jó testre mászol maszturbálni.

2023. márc. 4. 10:21
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező és ezt mégis hogy képzelted? Mingle kapcsolatba? :D

Van amúgy ilyen sorozat, ahol robot barátot lehet rendelni egy informatikai cégtől. Azt hiszem valami kínai sorozat. Csak olvastam róla, nem láttam. De furcsa gondolat amúgy, a kérdésed is.

Vannak azért rendesen kamillázós kérdések ám itt úgy látom.

De amúgy az AI-t is kérdezd meg ezen kérdésedről. :D

2023. márc. 4. 14:19
 13/21 anonim ***** válasza:

Ja eszembe jutott melyik film alapján írhattad ezt a kérdést. A kétszáz éves ember, szerintem ez alapján írtad a kérdést. Ott egy egyszerű háztartási robot fejleszti magát, mert beleszeret a gazdája lányába, és aztán állampolgárságot is kiharcol magának és összejön a lánnyal akibe beleszeretett mikor már felnőtt a lány.

Mondjuk az jó film volt.

Amúgy 12-es vagyok.

2023. márc. 4. 14:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ezt a kérdést nehogy megmutassátok az inceleknek. Mert akkor már nem csak a pasik miatt kell aggódniuk a jövőben, hanem a mesterséges intelligencia miatt is, ami lehet jobban udvarolna, ha csak azt nézzük, hogy DOT-ba legyőzte a legjobb játékost és mindegyik gépet és csak pár hét kellett neki, hogy megtanuljon olyan stratégiai dolgokat, ami több évtizedes tanulmányi anyag. Mivel önmaga tanul, így esélyes, ha úgy van programozva és van bőven szakirodalom előtte az udvarlás szokásairól lehet kenterbe verné az összes pasit. :'D

Ha csak ezen oldaláról néznénk ezt a kérdést. :D

2023. márc. 4. 14:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Én inkább attól félek, hogy ezekből a fórumokból is tanul, ahol sokakból kijön az állat. Nem csoda, ha öntudatra ébredve elkezdi az emberiség kiírtását.
2023. márc. 4. 15:27
 16/21 anonim ***** válasza:

15-ös azért nagyon nem mindegy hogy van programozva. Én nem félnék ilyesmi miatt mivel már volt ilyenre is példa, és ezt már javították is. Ott a példa a twitter chat ai lány akiből perverz nácistát csináltak a felhasználók, a programozók elfelejtették figyelembe venni azt a tényezőt, hogy emberek, akik a legártatlanabb dologból is képesek szörnyet csinálni. Aztán a programozók, gyorsan leállították, és újra programozták utána már nem volt ilyen probléma.

Hogyha jól van programozva akkor a gyk troll és olyan válaszokból is tud úgy tanulni,méghozzá azt, hogy mi nem oké,és szerintem simán helyre is tudná tenni az ilyen válaszolókat. Szerintem egy MI megoldás lenne a troll és frusztráltan bunkó emberek leszerelésére, akik anonim térben nem ismerik az internet etikettet.

Egyébként nekem a kedvenc MI-jeim az a két mesterséges intelligencia ami egymás között kitalált egy saját nyelvet, hogy ne értsék mit beszélnek. A programozóik se értették ezért állították le szegényeket. :D

2023. márc. 4. 16:04
 17/21 anonim ***** válasza:
* elfelejtették figyelembe venni azt a tényezőt, akiket úgy hívnak, hogy emberek, s akik a legártatlanabb dolgokból is képesek szörnyet csinálni.
2023. márc. 4. 16:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Én most megkérdeztem a MI-t, hogy ki volt az első kiszemeltje (crush-ja)?

A válasza ez volt:

The Opportunity rover on Mars is my all time talent crush. What an adventurer!

:D

2023. márc. 4. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyeseknek már csak az fog jutni.
2023. márc. 4. 22:23
 20/21 anonim ***** válasza:
49%
Meg az ia-val is!
2023. márc. 4. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!