Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddő férfiként ti összejönnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddő férfiként ti összejönnétek egy nektek nagyon is tetsző nővel akinek van egy 1,5 éves lánya akivel szintén jól kijöttök?

Figyelt kérdés

Osztálytársak voltunk gimnáziumban, már akkor is nagyon jól kijöttünk, de aztán az egyetem, párkapcsolat minden ilyesmi szétsodort minket.

Rólam néhány éve derült ki hogy meddő vagyok, ami rosszul érintett mert nagyon szeretnék gyereket. Tavaly volt a tíz éves érettségi találkozónk, és azóta megint nagyon jóban lettünk. Akkor ő egyedül volt egy 7-8 hónapos picivel miután a párja elhagyta és kicsit úgymond segítettem neki talpra állni, például elmentem én gyerekágyat venni, hogy ne ő cipekedjen.

Az elmúlt időben elkezdtünk összemelegedni, szerintem ő is táplál irántam gyengéd érzelmeket. Egyszer volt egy nagyon nehéz éjszakája amikor nagyon beteg volt a és ő pedig ki volt már borulva, órákig telefonáltunk, és aztán mikor jobban lett a kislány átmentem segíteni és ő elaludt mellettem, nagyon tetszett és amikor felébredt nagyon hálás volt és kicsit hozzám is bújt úgymond a kanapén. Mit gondoltok, érdemes volna ilyenbe belemenni? 29F

2023. jan. 29. 14:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd meg. Neked nem lehet saját gyereked, pedig szeretnél, és az ő lánya még igen kicsi. Nevelheted úgy, mintha saját lenne. Nem tudom, apuka mennyire van a képben.
2023. jan. 29. 14:45
 2/17 anonim ***** válasza:
55%

Ti 3 gyönyörű ember vagytok. Neki már pont van is gyermeke, akit, ezeket látva, neked szánt a sors.

Természetesen belemennék a helyedben. Azért még inkább, mert van már gyereke.

2023. jan. 29. 14:50
 3/17 A kérdező kommentje:
Az apuka nincsen a képben, pont hogy a “gyerekes életet” nem bírta.
2023. jan. 29. 14:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kérdés, természetesen igen. Ez tökéletes felállás minden félnek, feltéve, ha tényleg ő is érez irántad valamit.
2023. jan. 29. 15:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A leírásból úgy tűnik, te már félig beleszerettél ebbe a nőbe, az viszont nem derül ki, hogy vajon ő is vonzódik-e hozzád. Ha úgy látod, hogy a barátzónában rekedtél, akkor ne áltasd magad, inkább építsd le a dolgot.
2023. jan. 29. 15:54
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

"elaludt mellettem, nagyon tetszett és amikor felébredt nagyon hálás volt és kicsit hozzám is bújt úgymond a kanapén"

Kölcsönös vonzalom esetén ez kiváló lehetőség lett volna arra, hogy megcsókold. Miért nem tetted? #friendzone

2023. jan. 29. 16:12
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem szabadna kérdés legyen +1!!!
2023. jan. 29. 16:55
 8/17 A kérdező kommentje:
#6 igazából csak nem akartam letámadni az a pillanat annyira jó volt, hozzám volt bújva és csak néztük a kislányt aki nagyon aranyos volt.
2023. jan. 29. 18:44
 9/17 anonim ***** válasza:
Na de szerinted tetszel a nőnek? Van nála esélyed? Mert eddig ez egy jó kis barátzónás történet. (#5 és #6 is én voltam)
2023. jan. 29. 21:03
 10/17 anonim ***** válasza:

Konkrétan az élet tálcán kínálja a legfőbb vágyadat.

Meg kell próbálni,csak akkor fogod tudni hogy működik-e. :)

2023. jan. 30. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!