Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az 27 éves exed összejönne egy 15 éves lánnyal, te hogyan viselnéd?
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 16:05
1/13 anonim válasza:
Mivel az exem, nekem tok nyolc, kivel jon ossze.
2/13 anonim válasza:
Röhögnék. Valszeg csak ki akar valakit használni és jött egy naiv kislány akinek mindegy csak idős pasi legyen.
Semmitérő kapcsolat életteleneknek.
De magamra néznék, én hogy jöhettem össze ilyen fogyatékossal, bizonyára velem is vannak gondok ha ilyen butuska voltam.
4/13 anonim válasza:
Elgondolkodtató hogy mit tud egy 15 éves, amit én nem?!
5/13 Gál Zoé válasza:
Én is csak szexre kellettem a 27 éves exemnek, pedig csak négy évvel vagyok fiatalabb nála. Az mondanám, hogy egészségére!
6/13 anonim válasza:
Kinevetném de nagyon. 15 évessel nem hiszem hogy hosszú életű kapcsolat lesz.
7/13 anonim válasza:
LEgalább bebizonyítaná, hogy nem tévedtem, téyleg egy idióta.
8/13 anonim válasza:
mert te ki dobtad elsőnek is ezt tudom elképzelni .. így felrúgja a szabályokat újra akarja élni a tini korszakát. B verzió nem volt elég jó veled a sex , nem tudott befolyásolni ahogy szerette volna , öregembernek érezte magát melletted.
10/13 anonim válasza:
Undorodnék tőle és mélységesen megvetném, továbbá magamba néznèk, hogy nem vettem észre, hogy sérült, hogy szerethettem egy sérült férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!