Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy ilyen pasival?
32éves, én 23
Szülőkkel él még de jól keres és szeretne is elköltözni ha lesz valakije.
Nagyon szimpatikus, és figyelmes, kedves ember!
Illetve türelmes hozzám, mert még eleinte találkozgatunk elővigyázatosságból még kértem hogy ne feküdjünk le. Nagyon megértő.
Szeretne családot is majd, az anyós jelöltet még nem ismerem de sokat mondja a fiának hogy lehetne már valakije!
Mennyire lenne akadály ez a korkülönbség?
Pl én 25-26 évesen akarok gyereket ő akkor már 34-35 lesz..
Mennyire működhet így?
anyósjelöltről beszélsz, de még nem is jártok!
honnan tudjuk mennyire működhet?!
azt még te sem tudod!
ha akarsz, járj vele, de könyörgöm, ne rohanj annyira előre már, h. közös gyerek, anyós...
ha a gyakorin kell megkérdezned ezt, akkor nem is vagy igazán szerelmes!
valami oka biztos van, h. ennyit agyalsz rajta, ajki szerelmes, az nem ilyen.
sztem az van, h. kakukkol a belső órád, és most levadásztál egy spermadonort, aki elvenne, és gyereket csinálna.
U mennyi itt a rosszindulatu. Olyan emberek tapasztalata érdekelt volna aki hasonlóban van/volt.
Nyilván nem járunk még és sikerült kiforgatni a szavaimat! Nem azonnal akarok gyereket irtam is hogy 2-3 év múlva (vagy több)
Nyilván szóba került köztünk ez is mert ha ő nagyon akarna én meg nem jobb ha az elején kiderül hogy nem is illünk össze!
Mennyire lenne akadály ez a korkülönbség?
Pl én 25-26 évesen akarok gyereket ő akkor már 34-35 lesz.."
Jó hogy meg ossze se jotettek , egyutt eles sem volt legalabb 3-4 evig de te mar csaladot tervezel.. Az ilyeneket szoktak ugy atverni ahogy csak kell.
Gratulalok a szo kiforgatoknak
7. Igazabol semmi kozod hozza de biztos jo ested lesz hogy most ezt ideszartad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!