Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél egy ilyen pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés

32éves, én 23

Szülőkkel él még de jól keres és szeretne is elköltözni ha lesz valakije.

Nagyon szimpatikus, és figyelmes, kedves ember!

Illetve türelmes hozzám, mert még eleinte találkozgatunk elővigyázatosságból még kértem hogy ne feküdjünk le. Nagyon megértő.

Szeretne családot is majd, az anyós jelöltet még nem ismerem de sokat mondja a fiának hogy lehetne már valakije!

Mennyire lenne akadály ez a korkülönbség?

Pl én 25-26 évesen akarok gyereket ő akkor már 34-35 lesz..

Mennyire működhet így?

2022. dec. 9. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

anyósjelöltről beszélsz, de még nem is jártok!

honnan tudjuk mennyire működhet?!

azt még te sem tudod!

ha akarsz, járj vele, de könyörgöm, ne rohanj annyira előre már, h. közös gyerek, anyós...

2022. dec. 9. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

ha a gyakorin kell megkérdezned ezt, akkor nem is vagy igazán szerelmes!

valami oka biztos van, h. ennyit agyalsz rajta, ajki szerelmes, az nem ilyen.

sztem az van, h. kakukkol a belső órád, és most levadásztál egy spermadonort, aki elvenne, és gyereket csinálna.

2022. dec. 9. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Mintha rólam írtál volna, szerintem adj egy esélyt a dolognak :)
2022. dec. 9. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
2-3év együttélés után akarj gyereket.. addigra sok dologra fény derűlhet.
2022. dec. 9. 16:29
 5/11 A kérdező kommentje:

U mennyi itt a rosszindulatu. Olyan emberek tapasztalata érdekelt volna aki hasonlóban van/volt.

Nyilván nem járunk még és sikerült kiforgatni a szavaimat! Nem azonnal akarok gyereket irtam is hogy 2-3 év múlva (vagy több)

Nyilván szóba került köztünk ez is mert ha ő nagyon akarna én meg nem jobb ha az elején kiderül hogy nem is illünk össze!

2022. dec. 9. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Az.elejen ritkan derul ki, hogy nem illetek ossze. A vegen mindig. Tapasztalatot szerezni pedig ugy tudsz, hogy ateled ezeket az elethelyzeteket. Most oszinten, az segitene, ha valaki ideirna, hogy Pista is 32 eves volt es kar.volt belefogni? Egy masik pedif azt, hogy a Joska meg azota is a parom? Millio egyeb dolog van, ami ezt befolyasolja es amit nem is tudsz leirni egy kerdesben.
2022. dec. 9. 18:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy 23 éves mi a tökömet akar egy 32 évestől? Fordítva is írhatnám. Inkább járj egyetemre, fejleszd magad. Keress egy korodbelit.
2022. dec. 9. 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Mennyire lenne akadály ez a korkülönbség?

Pl én 25-26 évesen akarok gyereket ő akkor már 34-35 lesz.."

Jó hogy meg ossze se jotettek , egyutt eles sem volt legalabb 3-4 evig de te mar csaladot tervezel.. Az ilyeneket szoktak ugy atverni ahogy csak kell.

2022. dec. 9. 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Atveheted az anyukája szerepét. Hajrá!
2022. dec. 9. 19:48
 10/11 A kérdező kommentje:

Gratulalok a szo kiforgatoknak

7. Igazabol semmi kozod hozza de biztos jo ested lesz hogy most ezt ideszartad

2022. dec. 9. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!