Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, összejönnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek ilyen pasival?

Figyelt kérdés
Aki kedves, udvarias, számotokra vonzó. Viszont az anyjánál lakik, de van jól fizető állása, saját kocsija és fent tudja magát tartani ?!
2021. márc. 17. 15:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Esetleg....

De ha van jol fizető allasod, miert laksz még otthon?

2021. márc. 17. 15:57
 2/17 A kérdező kommentje:
Mert könnyebb félre tenni, mintha elmennék egyedül albérletbe.
2021. márc. 17. 15:59
 3/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem, így csak rezsit kell fizetni, nincs bérleti díj.
2021. márc. 17. 16:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a barátom pont ilyen (a kocsit kivéve)
2021. márc. 17. 16:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, miért ne? A kérdés inkább az, hajlandó-e később esetleg összeköltözni, az anyukáját így kvázi egyedül hagyva. Ha nem, nos itt már emberfüggő, kinek fér bele anyóssal lakni és kinek fontosabb a függetlenség.
2021. márc. 17. 16:24
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Én biztosan nem laknék anyóspajtással. Az meg elég illuziorombolo, hogy mindig az en lakasomban tudunk csak talalkozni.
2021. márc. 17. 16:33
 7/17 A kérdező kommentje:
Úgy értve, hogy amint lesz barátnője, összeköltözik vele. Nem így kell a kapcsolatot elképzelni.
2021. márc. 17. 16:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2021. márc. 17. 17:29
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

Amennyire én tapasztaltam, a lányoknál ez nem probléma, de egy nőnél már igen. (Nyilván tisztelet a kivételnek.)

Ha rám hallgatsz, ne attól tedd függővé a kiköltözést, hogy lesz-e barátnőd, vagy sem (egy lány egyszer azt mondta nekem, hogy ez taszító tulajdonság). Határozd meg előre, hogy mi az a legvégső időpont, amikor kiköltözöl és tartsd magad hozzá bármilyen élethelyzetben! A kreativitás a komfortzónán kívül kezdődik.

27/F

2021. márc. 17. 18:12
 10/17 anonim ***** válasza:
72%

Ha ez csak ideiglenes és amúgy elég önálló így is (és nem csak ő mondja), akkor nem kizáró ok. Az viszont nálam nem játszik, hogy ha már elég komoly lenne a kapcsolatunk, akkor ő csak beköltözik hozzám és mondhatni én meg átveszem az anyja szerepét és ellátom.

Előny, ha korábban már lakott egyedül vagy lakótárssal.

Persze nem mondom, hogy mindenki ilyen, de mivel elég gyakori, így fontosnak tartottam kiemelni, hogy az önállósága is fontos szempont egy ilyen szituációban.

2021. márc. 17. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!