Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek ilyen pasival?
Esetleg....
De ha van jol fizető allasod, miert laksz még otthon?
Amennyire én tapasztaltam, a lányoknál ez nem probléma, de egy nőnél már igen. (Nyilván tisztelet a kivételnek.)
Ha rám hallgatsz, ne attól tedd függővé a kiköltözést, hogy lesz-e barátnőd, vagy sem (egy lány egyszer azt mondta nekem, hogy ez taszító tulajdonság). Határozd meg előre, hogy mi az a legvégső időpont, amikor kiköltözöl és tartsd magad hozzá bármilyen élethelyzetben! A kreativitás a komfortzónán kívül kezdődik.
27/F
Ha ez csak ideiglenes és amúgy elég önálló így is (és nem csak ő mondja), akkor nem kizáró ok. Az viszont nálam nem játszik, hogy ha már elég komoly lenne a kapcsolatunk, akkor ő csak beköltözik hozzám és mondhatni én meg átveszem az anyja szerepét és ellátom.
Előny, ha korábban már lakott egyedül vagy lakótárssal.
Persze nem mondom, hogy mindenki ilyen, de mivel elég gyakori, így fontosnak tartottam kiemelni, hogy az önállósága is fontos szempont egy ilyen szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!