Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek ilyen pasival?
10-es vagyok, ez esetben részemről akkor nem lenne kizáró ok. Nekem az olyannal lenne problémám, ha valaki azon kívül, hogy néha mondjuk elmosogat meg rendet tart a gyerekkori szobájában, nem csinál semmit. Nem tud főzni, még egy rántottával se boldogulna, soha nem mosott, fizetett be egy számlát és a munkáját leszámítva nincs semmi felelőssége, mert mindent megcsinálnak a szülei. Még a reggeli szendvicset is az anyukája csomagolja, de ezeket ő teljesen természetesnek is veszi és úgy van vele, hogy ő is bármire képes lenne amúgy, mert ő nagyon önálló ám.
Igen, ez most egy konkrét férfi leírása, de egyáltalán nem egyedüli eset, én is ismerek több hasonlót meg másoktól is szoktam hallani ilyesmi sztorikat. Nekem elég fura, hogy ennyi idősen is úgy élnek egyesek a munkát leszámítva, mint egy tini.
Most nem őket akarom leszólni, ez a kollégám is rendes amúgy és nekem személy szerint semmi bajom vele, de kapcsolatot nem tudnék elképzelni olyannal, aki ennyire nem önálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!