Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, összejönnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek ilyen pasival?

Figyelt kérdés
Aki kedves, udvarias, számotokra vonzó. Viszont az anyjánál lakik, de van jól fizető állása, saját kocsija és fent tudja magát tartani ?!
2021. márc. 17. 15:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Van egy jól fizető állásom, meg egy 15 éves BMW-m egyébként. Még itthon lakom ugyan, de magamra főzök, mosok, fizetem a dolgaimat. Pedig sosem laktam külön, de így lettem nevelve. Tavaly terveztem, hogy elköltözök, csak a Covid miatt nem valósult meg, mert nyilván engem is rosszul érintett anyagilag is, de hát erről nem tehettem. Most nyárra tervezek.
2021. márc. 17. 19:30
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, ez esetben részemről akkor nem lenne kizáró ok. Nekem az olyannal lenne problémám, ha valaki azon kívül, hogy néha mondjuk elmosogat meg rendet tart a gyerekkori szobájában, nem csinál semmit. Nem tud főzni, még egy rántottával se boldogulna, soha nem mosott, fizetett be egy számlát és a munkáját leszámítva nincs semmi felelőssége, mert mindent megcsinálnak a szülei. Még a reggeli szendvicset is az anyukája csomagolja, de ezeket ő teljesen természetesnek is veszi és úgy van vele, hogy ő is bármire képes lenne amúgy, mert ő nagyon önálló ám.

Igen, ez most egy konkrét férfi leírása, de egyáltalán nem egyedüli eset, én is ismerek több hasonlót meg másoktól is szoktam hallani ilyesmi sztorikat. Nekem elég fura, hogy ennyi idősen is úgy élnek egyesek a munkát leszámítva, mint egy tini.

Most nem őket akarom leszólni, ez a kollégám is rendes amúgy és nekem személy szerint semmi bajom vele, de kapcsolatot nem tudnék elképzelni olyannal, aki ennyire nem önálló.

2021. márc. 17. 20:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez tényleg nem önállóságra utal. Én megtanultam ezeket a dolgokat, hogy ne legyek szarban, ha kiköltözök. De egyébként csak 22 éves vagyok.
2021. márc. 17. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor főleg nem probléma, 22 évesen teljesen oké, ha még otthon laksz. A kollégám 35.
2021. márc. 17. 20:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Jaaa értem
2021. márc. 17. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:
96%
Ez anyádtól is függ - nem mindegy, hogy lakótársként viselkedik, vagy kotlósként, bár ha önállóságra nevelt, akkor gondolom, nem mászna bele az intimszférátokba, ha hazaviszel egy lányt...
2021. márc. 17. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha a későbbiekben hajlandó leválni a szüleiről, és velem összeköltözni, akkor nem látom akadályát.
2021. márc. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!