Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél egy ilyen pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés

32éves, én 23

Szülőkkel él még de jól keres és szeretne is elköltözni ha lesz valakije.

Nagyon szimpatikus, és figyelmes, kedves ember!

Illetve türelmes hozzám, mert még eleinte találkozgatunk elővigyázatosságból még kértem hogy ne feküdjünk le. Nagyon megértő.

Szeretne családot is majd, az anyós jelöltet még nem ismerem de sokat mondja a fiának hogy lehetne már valakije!

Mennyire lenne akadály ez a korkülönbség?

Pl én 25-26 évesen akarok gyereket ő akkor már 34-35 lesz..

Mennyire működhet így?

2022. dec. 9. 15:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

7.es vagyok

Ésss itt jön ki az infantilis jellem. Tényleg semmi közöm hozzá, de itt leírhatom a véleményem a kérdésedről.

Ne érts félre. Nem csak téged nem értelek. A csávót sem. Ekkora korkülönbséggel generációs problémák szoktak lenni.

Sok boldogságot!

2022. dec. 9. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!