Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyi a leghosszabb idő ameddig viszonzatlanul szerelmesek tudtok lenni, meddig marad meg az érzés?
Szerelem ellen legjobb egy másik szerelem. Ha viszonzatlan, akkor még inkább.
Ahogy talál valakit, akivel kölcsönös a vonzalom, a régi mehet a süllyesztőbe. Tartósan csak azok szerelmesek viszonzatlanul, akik képtelenek egy igazi kapcsolat kialakítására.
Az egyik volt pasimat 20 évesen dobta ki a csaja. több párkacsolata, a házassága és többeközött a mi kapcsolatunk is emiatt a csaj miatt ment tönkre. Maholnap 40 éves és ezért a nőért van oda.
Pedig egyetlen kapcsolata van vele, FB-on ismerősei egymásnak. Legalább 15 éve nem beszéltek.
Én nő vagyok, es kb 20 évig voltam viszonzatlanul szerelmes egy fiúba. Egyszer lefeküdtünk ugyan, de aztán került. Barátnője, majd felesége lett.
Kb 20 évvel később mikor a nő otthagyta, es megtudta hogy én is pont válok, megkeresett, es pár hét utan megkérte a kezem.
Szóval ez is érdekes. Mégse volt az olyan viszonzatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!