Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, mennyi a leghosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyi a leghosszabb idő ameddig viszonzatlanul szerelmesek tudtok lenni, meddig marad meg az érzés?

Figyelt kérdés
Akár úgy is, hogy a nő nem is tud róla, hanem magatokba tartjátok a dolgot.

2023. febr. 27. 22:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

Szerelem ellen legjobb egy másik szerelem. Ha viszonzatlan, akkor még inkább.

Ahogy talál valakit, akivel kölcsönös a vonzalom, a régi mehet a süllyesztőbe. Tartósan csak azok szerelmesek viszonzatlanul, akik képtelenek egy igazi kapcsolat kialakítására.

2023. márc. 14. 21:11
 22/27 anonim ***** válasza:
18-as, annyi kérdésem lenne, hogy mivel beteljesületlen szerelmed van, ez mennyire van kihatással a párkapcsolatodra, ha van?
2023. ápr. 20. 07:31
 23/27 anonim ***** válasza:
6 ev volt kb
2023. ápr. 20. 11:45
 24/27 anonim ***** válasza:

Az egyik volt pasimat 20 évesen dobta ki a csaja. több párkacsolata, a házassága és többeközött a mi kapcsolatunk is emiatt a csaj miatt ment tönkre. Maholnap 40 éves és ezért a nőért van oda.

Pedig egyetlen kapcsolata van vele, FB-on ismerősei egymásnak. Legalább 15 éve nem beszéltek.

2023. ápr. 20. 17:35
 25/27 anonim ***** válasza:
1-2 év max. Utána már más nőre gondolni fogok. Vagy ha lesz másik párja, akkor kb azonnal el tudok felejteni
2023. máj. 12. 09:16
 26/27 anonim ***** válasza:
97%

Én nő vagyok, es kb 20 évig voltam viszonzatlanul szerelmes egy fiúba. Egyszer lefeküdtünk ugyan, de aztán került. Barátnője, majd felesége lett.

Kb 20 évvel később mikor a nő otthagyta, es megtudta hogy én is pont válok, megkeresett, es pár hét utan megkérte a kezem.

Szóval ez is érdekes. Mégse volt az olyan viszonzatlan...

2023. máj. 12. 12:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha nem mondod meg neki honnan tudod hogy viszonzatlan??? Lehet ő is elnyomja
2023. máj. 13. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!