Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, mennyi a leghosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyi a leghosszabb idő ameddig viszonzatlanul szerelmesek tudtok lenni, meddig marad meg az érzés?

Figyelt kérdés
Akár úgy is, hogy a nő nem is tud róla, hanem magatokba tartjátok a dolgot.

2023. febr. 27. 22:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
Életem végéig.
2023. febr. 28. 05:16
 12/27 NTBS ***** válasza:
94%
Évekig.
2023. febr. 28. 06:50
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
De miért nem mutatod ki neki? Lehet viszonozná
2023. febr. 28. 07:58
 14/27 anonim ***** válasza:
88%

Sose érdekelt semmi a világon.

Szerelmes vagyok , de tudom , hogy aminek eleje annak vége is úgyhogy én nem belemegyek a kapcsolatba , hanem belesodor az ár , ha úgy a helyes.

2023. febr. 28. 08:03
 15/27 anonim ***** válasza:
59%
Amíg van szex.
2023. febr. 28. 12:50
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Na jól van, én nő vagyok, de mindig leugatnak a 10évemmel😂 Megnyugtató, hogy férfiból is van egy-két elvetemült.
2023. febr. 28. 23:45
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
Kamaszkorom óta nem tudok elfelejteni egy lányt, aki azóta nő lett. Ha véletlenül valahol meglátom a szívroham kerülget, annyira elkezd verni a szívem, úgy fel megy a vérnyomásom, meg a pulzusom, hogy tényleg a fizikai rosszullét kerülget. Anno mikor suliba jártunk, akkor nem, hisz megszokott volt az inger. De manapság tényleg game over van. Sokkos állapotba kerülök, mint Orbán a közpénztől. A nő amúgy tudja, hogy mi a szitu, mert még anno rájött, aztán harmadik meg negyedik személyek bekavartak, de én jómagam nem jöttem be neki. Bár néhány közös ismerős utólag azt mondja, hogy örülj, hogy végül nem lett semmi, mert nagyon bolond a családja.
2023. márc. 13. 01:00
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

17. Ez csak azért van mert beteljesületlen maradt. A kérdés nem errőlt szólt, hanem arról hogy összejössz egy nővel, majd ezek után meddig tart a szerelem.

Nekem is van beteljesületlen szerelmem még 1996-ból. Nekem már régen családom van, de még mindig fura érzés rá gondolni.

2023. márc. 13. 17:06
 19/27 anonim ***** válasza:
71%

#18! Bocs, hogy beleszólok, de a kérdés pont, hogy arról szól. "VISZONZATLANUL." Ha összejött a nővel, akkor a nő nyilván viszonozta, nem az a kérdés.

2023. márc. 13. 17:10
 20/27 anonim ***** válasza:
73%
Ja igen, oké. Átsiklottam felette. Akkor én 27 éve! :D
2023. márc. 13. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!