Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vágjak vissza az exemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vágjak vissza az exemnek?

Figyelt kérdés
Naponta posztolnak új fotókat a pasijával akkor nevet rajtam azt hiszi nem akad senki stb hogyan lehetne vissza vágni?
2023. febr. 26. 22:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy. Miért kéne visszavágni? Ez beteges. :D
2023. febr. 26. 22:58
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Jöjjünk össze, és a legjobb visszavágás, ha látja, hogy boldog kapcsolatban vagy. :-)
2023. febr. 26. 23:01
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Úgy, hogy rájössz, hogy kvára leszarja mit érzel, eszébe sem jutsz, nemhogy azért posztolgasson, hogy téged bosszantson.
2023. febr. 26. 23:12
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

A legjobb "bosszú" a továbblépés.

Légy boldog, magadat tedd első helyre. Exet ne nézegesd, tiltsd le.

Nem visz előre. Az visz előre, ha előre nézel és tovább lépsz, nem hátra tekingetsz. Kit érdekel mit posztol. Ne legyél szánalmas, hogy az exed lesegeted. Ő is tovább lépett, te is tedd azt.

2023. febr. 26. 23:21
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Lépj tovább. A bosszú semmire nem megoldás. Ráadásul elég valószínű, hogy csak szerinted szólnak neked azok a képek.
2023. febr. 26. 23:21
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
Dugj velem, felveszem videóra és elküldöm neki v facetimeolhatjuk is neki ahogy jobb neked
2023. febr. 26. 23:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Hogy nevet rajtad?
2023. febr. 27. 01:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Nevet igen rajtam hogy meg szingli vagyok és azzal a tudattal van hogy nekem senki nem akad és fáj el vagyok tiporva szerintetek? Hogy lehetne vissza vágni hogy fájjon neki már 1 éve nem vagyunk együtt de egy városba lakunk sajnos és végbe kell néznem h ő boldog
2023. febr. 27. 09:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Töröld le először is, ne kövesd.

Egyébként meg gondolj arra, hogy minden jó is ugyanúgy véget ér egyszer :D

2023. febr. 27. 09:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mutasd meg neki, hogy képes voltál normálisan megtanulni írni.
2023. febr. 27. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!