Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon hamar szerelmes leszek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hamar szerelmes leszek, van más is így?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy örüljek-e neki vagy inkább átokként tekintsek rá...bár sokszor inkább az utóbbi...

Nem vagyok a futó kapcsolatok híve, nem is lennék képes rá azt hiszem. Fontos, hogy legyenek érzelmek és ennek megfelelően nagyon hamar bele tudok szeretni a másikba...volt akibe már csak hosszasan átbeszélgetett éjszakák után, holott élőben még nem is találkoztunk. Egyébként ez nem lenne baj, mert szeretek szerelmes lenni, csak így sokkal többször kell átélnem, hogy eléggé össze tud törni, ha nem jön össze. Tudom én vagyok ilyen hülye, hogy már ismerkedés fázisban nagyonis beleélem magam...csak hát basszus, lassan kifogynak a szerelmi bánatos dalok a kedvencek playlistemről :D :(

Szóval sokszor inkább átok, hogy hamar és mélyen elkezdek kötődni a másikhoz, ti akik hasonlóan vagytok ezzel (ha van egyáltalán más is hasolnó cipőben), ti, hogy éleitek ezt meg?

2023. febr. 24. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szeretet hiányos vagy, mint szerelmes.
2023. febr. 24. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Maradjunk annyiban, hogy fingod nincs róla, mit jelent a szerelem. Ezt a kérdést 40 évesen tedd fel, akkor lesz értelme válaszolni is.
2023. febr. 24. 12:15
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Igazad lehet. Első házasságomban nagyon sokáig kitartottam egy szörnyű, toxikus partner mellett. Visszagondolva tényleg inkább lenyeltem minden szarságát, csak legyen mellettem valaki akihez kötődhetek

#2 Oké...az már csak 5 év

2023. febr. 24. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem szerelem, hanem fellángolás vagy angolul infatuation.
2023. febr. 24. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Ez inkább kapcsolatfüggőség.

Mondhatni a szerelembe vagy “szerelmes”, nem pedig emberekbe. Ennyi idő után (tehát kb. 0 ismeretségnél) még nem lehetsz szerelmes, max. egy idealizált képbe hiszed azt, hogy beleszerettél, és ebbe túlságosan beleéled magad, mert vágysz arra, hogy érett valamit, és szeretve legyél.

Ez nem egészséges állapot.

2023. febr. 24. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5 jól írja.

Ez ilyen kétségbeesett kutatàs viszonzott szerelem irànt.

2023. febr. 24. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

sajnos én is ilyen vagyok,pedig már negyven fölött vagyok,és jó ideje férjnél.Gyerekként nem kaptam elég szülői odafigyelést,szeretet,

ezért fiatalként ha valamelyik pasin nem láttam hogy rajong

értem,hogy nem én vagyok a legfontosabb,azonnal továbbléptem.

Most már férjezettként,anyaként,még most is nagyon imádom

az ilyen romantikus filmeket,szitukat, és ha a férjem nem puszilgat

és ölelget meg elégszer,egyből depressziós leszek.Evvan.

2023. febr. 24. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
30%

Énénén!

Nekem egyértelműen áldás, bár talán amint leírom az elejét, átoknak hangzik. Sose viszonzott a szerelmem, sőt általában nem is akarnám, mert a másik nem áll készen egy olyan kapcsolatra, ami csak akkor lenne, ha teljesen visszafogom magam az ő szintjére, ami számomra nem megfelelő.

De áldás, mert nagyon gyorsan megismerem és magamba iszom a másikat, amit így akár még picit ismerve, de elkezdek imádni, és szerelem felé is burjánzani. Viszont nem szenvedek, sokszor olyanba szeretek bele, akiről tudom, hogy nem tudna felém úgy, de ismétlem nem is akarnám igazán, mert akkor ő mindent akarna, ami szerelem, de ismétlem, általában nem működne, ha önmagamat adnám. Nem kényelmes, nem igazán kompatibilis nekik, ami vagyok.

Nem tudom elképzelni a kapcsolataimat érzelem nélkül. Nekem a futó kapcsolat azt jelenti, hogy intenzíven egymásba szeretünk, csak akkor nem vagyunk együtt, amikor dolgozunk, majd 3-4-5 hónap után mikor alapjaiban megéltük egymást, tovább állunk. Bár én nyitott vagyok poliamóriára is, de ismétlem, elméletben ilyenkor vagy vinném feljebb, mélyíteném az egészet, ami már neki elérhetetlen, vagy a másik kiélte az egészet.

1#, E kettő netán kizárja egymást? Nekem nem tűnik szeretethiányosnak. Tudat alatt nem aköré szerveződik, hogy hiánya van, hanem a nagy szenvedésmentes problémát vázolja fel, amiben problémákat él meg.

2#, Lehet, de neked valószínűleg sokkkal kevesebb fogalmad van róla. :)

3#, Ez nekem továbbra sem utal szeretethiányra. Ha az lett volna, akkor a probléma az lett volna, hogy szenvedsz a szeretet nélküliség miatt, nem pedig az éppen aktuális szerelmet akarod kiélni.

Akkor már inkább kapcsolatfüggőség, de a kapcsolatfüggőség is abszolúte teljesen más, mint azért maradni egy kapcsolatban, mert a te benned lévő szeretet túl nagy.

7#, Azért örülnék ha "ez van" helyett dolgoznál ezen. De persze attól még puszilgasson!! ^^

Nekem is volt hasonló, de a nagyon gyors szerelembe esés sokkal később alakult át olyanná, ami tisztán a másik gyönyörű személyiségéről szól. Nekem nem volt probléma a kapcsolatokkal, pedig nem szoktak megfelelőek lenni, de nem léptem tovább emiatt régen, manapság se lépnék, inkább nem kezdeném el, vagy nagyon alaposan bevezetném a másikat, hogy mi lehet itt várható.

2023. febr. 24. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!